Dok je ona u ‘Farmi’ dečko joj je kćerki (16) napravio dijete

...čim je voditeljica emisije ‘Preljubnici' ušla na imanje u Lisoviću prije skoro dva mjeseca.

Da bi stvar bila još gora, Aleksandar je oženjen i sa svojom suprugom čeka četvrto dijete. U isto vrijeme održava i vezu s Ljubom, ali očito je kako misli isključivo na sebe.

Sada sa 16-godišnjom djevojkom čeka i svoje peto dijete, a njegova cura Ljuba uopće ne zna što se događa dok je ona u realityju. Otac djevojčice trenutačno je u zatvoru tako da ona zapravo i nema nikoga da je kontrolira dok roditelji nisu s njom pa je Aleksandar iskoristio situaciju za svoje gnjusne planove.

Stric djevojčice, Srba Subotić, tvrdi da mu je ona potvrdila da je trudna.

‘Kad je Ljuba otišla u reality, tu večer čuo sam čudne zvukove u dijelu naše obiteljske kuće u kojem živi moja nećakinja. Kod nje je bio Aleksandar i učinilo mi se kao da se seksaju. On se po Kaluđerici hvali kako je djevojčica u drugom stanju, a supruga mu čeka četvrto dijete. Kako sam joj stric, predložio sam joj da je vodim na ultrazvuk, ali ona je to odbila. Ja nemam drugog dokaza da je trudna osim njenog priznanja koje sam snimio' - rekao je Srba i dodao da mu je Aleksandar prijetio nakon što je policiji prijavio zlostavljanje maloljetnika.

‘Prijetio mi je da će me ubiti i da će od mene napraviti teškog invalida, bojim se' - priznao je.

Kurir