Dogradonačelnik "osvajao" kolegicu iz stranke vulgarnim SMS porukama!

Još jedan seksi skandal trese naše susjedstvo. Nakon Slovenije i starlete Urške, ovo je priča iz Srbije. Prema pisanju Kurira, dogradonačelnik Čačka Saša Obradović, ustrajan je u "osvajanju" svoje kolegice iz DSS-a SMS porukama poput „Dođi da te kresnem!", „Kako bi stenjala", „Sutra uzmi ključ od stranke, moram te kresnuti, daleko je petak".

Među porukama ima i takvih koje su vulgarne pa ćemo ih izostaviti s popisa njih dvije stotine koliko ih je ovaj "kavalir" poslao.

Obradović, inače oženjen i otac dvoje djece, je sve poruke slao sa službenog mobitela. Žena je bila u DSS-u zajedno s Obradovićem, a bila je i na listi za odbornicu u Čačku. Zbog takvog odnosa dogradonačelnika i proganjanja izašla je iz stranke.

Obradoviću ni traga

- Na početku sam pokušala ignorirati sve te poruke - rekla je Kuriru proganjana žena. - Ali, on me je i dalje uznemiravao. Slao mi je i svoje golišave fotografije. Morala sam na kraju i otići iz stranke.

Poruke su bile ustrajne i sve izravnije, točnije vulgarnije. Obratila se i za pomoć nekim odgovornim ljudima u stranci, ali su joj rekli kako joj ne mogu pomoći.

Obradović se novinarima Kurira nije javljao na telefon. Nisu do njega mogli doći ni kada su zvali njegov ured.