Dobra vijest za sve muškarce koji su spavali s više od 20 žena

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta

Upravo ih taj broj partnerica može spasiti od raka prostate, otkrilo je istraživanje Sveučilišta u Montrealu.

Preciznije rečeno, muškarci koji su spavali s više od 20 žena, time su umanjili rizik od razvijanja raka prostate za gotovo jednu trećinu te 19 posto manju šansu da razviju njegov najagresivniji oblik. U istraživanju je sudjelovalo 3200 muškaraca u razdoblju od 4 godine.

Muškarci koji su otkrili da nisu imali seksualni odnos, tako su imali dvostruko više šanse da im se dijagnosticira rak prostate od ostalih muškaraca. Na pitanje znači li to da bi se muškarcima trebalo preporučiti da spavaju sa što više žena, istraživači su otkrili: "Još nismo došli do toga", prenosi Telegraph.

Kod homoseksualaca situacija je drugačija. Muškarci koji su spavali s 20 muškaraca imaju dvostruko veći rizik od razvijanja raka prostate, nasuprot muškaraca koji su spavali samo s jednim muškarcem i koji nisu izloženi povećanom riziku.

Dakle, dragi naši muškarci, ovo vam nipošto ne može biti izgovor.

index.hr