Dižu im pritisak: Rečenice koje izluđuju muškarce

I barem jednu od njih je svaka cura do sada izgovorila. Mislili uistinu to što kažete ili ne, sljedeći put dobro razmislite hoćete li je izreći.

„Ti mene jednostavno ne slušaš!"
Postoje dvije opcije - ili on to čini ili ne. Ponekad smo svi rastreseni i pod stresom. Ako jednom nismo pozorno slušali što vam se dogodilo na poslu, ne znači da nam nije stalo. Postavite problem drukčije - je li se nešto dogodilo? Činiš mi se odsutan?

„Zašto me ne voliš?"
Želite nekoga siliti da vas voli?

„Je li u ovom izgledam debelo?"
Trik pitanje za koje niti jedan muškarac ne može dati prikladan odgovor. Ako kažemo da ste se udebljali, uvrijedit ćete se. Ako pak kažemo da niste, također ćete se uvrijediti jer ćete reći da vas samo tješimo. Poštedite i sebe i nas. Pitajte prijateljicu ili mamu.

„Nikad ne uradiš ono što ti kažem!"
To je iz vašeg kuta gledanja. Ako uistinu nešto nismo napravili, konkretno se na to odnosite. Nemojte odmah napadati muškarca i govoriti da uistinu nikad nije nešto napravio za vas. Uostalom, ako to nije, zašto ste još s njim?

„Moramo pričati."
Možda uistinu imate o nečemu važnom pričati. No čim čujemo ovu rečenicu pomislimo da je u pitanju ogroman problem. I da smo mi krivi. Ponekad nam želite priopćiti što vam se dogodilo. A nekad u pitanju i je problem. Nemojte najaviti da morate s nama pričati. Jednostavno to učinite.

„Moram ti nešto važno reći."
Ovo je slično kao i gore navedena rečenica. Zbog čega morate najaviti nešto tako? Postajemo nervozni. Bez najave, molimo.

„Nemoj me zaboraviti nazvati poslije."
Kao da nam govori mama. Ako je muškarcu stalo, javit će se. Ili jednostavno recite kako volite da vam se javimo poslije. To zvuči nježnije i ne tako napadno.

„Znam da mi lažeš."
Ako već znate da vam lažemo zašto se onda još raspravljamo? Nemojte muškarca napadati da vam ne govori istinu. Postavite direktno pitanje, bez ikakvih napada.

„Znam da mrziš ovo što ću ti reći, ali..."
Ako već mrzimo to čuti, zašto mislite da ćemo odjednom to voljeti čuti. Nemojte misliti za nas. Mislite za vas.

„Kasni mi mjesečnica."
Loše i za nas i za vas. Znamo da od nas tražite utjehu jer smo ipak u tome u dvoje. No paniku stvarajte kada uistinu postoji razlog za paniku. Ako vam kasni dva tri dana, nije uvijek u pitanju ono najgore.

izvor: budi.in