Deset najglupljih muških opravdanja za prevaru

Deset najglupljih muških opravdanja za prevaru
Naime postoji mnogo maštovitih i različitih razloga zbog kojih se muškraci upuštaju u nevjere, a neki od njih su želja za seksom, uzbuđenjem i promjenom u životu. Naravno, prevaru prate i brojna opravdanja, a mi smo odbarali neka od njih i to ona najgluplja, piše dalje.com.

Bio sam pijan

Najstarije i najčešće opravdanje. Mnoge su se rasprave vodile i još uvijek se vode oko ove kratke rečenice.  Po svoj logici, pijanstvo ne bi trebalo opravdavati prevaru. Istina je da velike količine alkohola mogu navesti čovjeka da čini nešto što trijezan ne bi ni pomislio napraviti, ali zaboraviti da ste u vezi je pretjerano. Tako da, ili ćete prevariti ili nećete. Odluka je na vama, nikako ne u alkoholu.

Ma tko ti je to rekao?

Kad vam se na pitanje odgovara protupitanjem, morate odmah zanti da nešto nije u redu. Uskoro će svako vaše pitanje dobiti takav nastavak, a na kraju će završiti kratkim odgovorima od dvije riječi. Ne nasjedajte na takve izjave jer gdje ima dima ima i vatre.

Da nije tragično bilo bi komično. Naviknuti smo na brojne bisere, ali za izreći ovakvo nešto, treba imati i hrabrosti. Naravno ako se niste rasplakali na ovo, slobodno se možete od srca nasmijati. Najbolje odmah pred njim.

Ti si uvijek govorila da sam povodljiv, vidiš, bila si u pravu

Istina je da su ljudi povodljivi. U društvu prijatelja možete početi piti, pušiti, pa čak i konzumirati drogu. No, ako je razlog što vas je prevario taj što je i njegov prijatelj napravio istu stvar, obavezno se trebate zapitati na koga vi trošite svoje vrijeme. Bolje se dobro isplakati nego uzeti u obzir ovako smiješnu rečenicu. Svaka čast.

Je l' više vjeruješ meni ili svojim očima?

Navodno je nekim ljudima jednostavno u krvi da varaju. Također, kaže se da je život jedan i da treba sve isprobati. Isprobavati se, naime, može i tako da se veza koja ne funkcionira prekine, pa neće biti potrebe za opravdavanjem. Ako doživite situaciju u kojoj će vas dočekati spremno ovakvo pitanje pobjegnite glavom bez obzira. Ima njih.

Ako je seks sa drugom ženom prevara, onda sam te prevario

Kaže se da žena vara dušom i tijelom, dok je za muškarca specifično uglavnom ovo drugo. Kad u vezi nešto ne odgovara iako ste to probali riješiti već puno puta, ne preostaje vam ništa drugo nego da se okrenete i odete. Naravno, ako prije ne dočekate ovakvu potvrdu da vaša veza ne funkcionira.

Bio sam nemoćan

Da, da. Muškarci su uglavnom nemoćni onda kad im to iz nekog razloga odgovara. Jedan od njih je i ovaj. Iako, naravno to se u slučaju prevare ne može uzeti u obzir. Ako je siguran u sebe, vašu vezu i osjećaje prema vama, tolika nemoć da vas mora prevariti, ne može ga savladati.

Jesi ti možda vidjela kako ona izgleda?

I fizička i emocionalna prevara kompliciraju život. Za žene je gora emocionalna prevara, za muškarce fizička. Fizička prevara podrazumijeva seksualnu prevaru, samo tijelom, zbog razloga kao što je privlačnost prema drugoj osobi. Naravno, nije bitno kojeg je prevara oblika jer i jedna i druga su dovoljne za prekid veze. Ovakvo nešto ne želimo ni čuti.

Man's gotta do what man's gotta do

Ovo je dokaz da se muškarci u kriznim situacijama znaju koristiti i filmskim citatima onda kad ne bi trebali. Kad bi bar to bio slučaj i u romantičnim situacijama. Naime, ako doživite ovakvo nešto, pohvalite ga na maštovitom odgovoru, ali mu se i zahvalite na druženju.

Nije to što misliš

Rečenica kojom započinju brojna opravdanja i pojašnjenja kao ' Ona mi je prijateljica' . Nemamo ništa protiv prijateljica, ali neke granice trebaju postojati. Ako s njom provodi više vremena nego s vama, a primjetite li i da se njoj više povjerava i slaže, a vas zapostavlja, to je najvjerojatnije ono što vi mislite. Ostavite vi njega prije nego što on ostavi vas.