Cura umrla od smijeha: Nećete vjerovati kako se ovaj tip zadovoljava

mastrubacija, tip, cura
Ljudi općenito ne vole razgovarati o masturbaciji, a pogotovo ne s roditeljima. Takav odnos, međutim, može zauvijek utjecati na seksualni život pojedinca.

Masturbacija je nešto o čemu se ne govori javno i, vjerovali ili ne moguće je da to činite pogrešno, a da toga niste ni svjesni.

Korisnik Reddita pod nadimkom TwerkingSeahorse shvatio je da je pogrešno masturbirao kada je imao prvi spolni odnos sa svojom djevojkom.

"Ja sam 21-godišnji mladić koji je masturbirao na čudan način. Kao što svi znate, muškarci rukom prelaze po penisu gore-dolje dok ne dožive orgazam. Kao klinac sam odrastao u domu u kojem baš nije bilo privatnosti pa zapravo i nije bilo lako samozadovoljavati se. Braća, sestre i roditelji su me neprestano prekidali u tome. U svakom slučaju, s obzirom na to da nisam obrezan, masturbirao sam na sljedeći način: lagano bih pomaknuo kožicu prema vrhu penisa, nešto kao blago štipkanje, i doživljavao nevjerojatne orgazme", napisao je ovaj mladić.

"Tako sam radio sve do osamnaeste godine kada sam otišao studirati u drugi grad. Jedne večeri me tadašnja djevojka povela u svoj stan. Zezali smo se u busu na putu u njezin stan, a čim smo stigli, skinuli smo odjeću i bio sam spreman izgubiti nevinost. Doslovno sam osjetio kako mi euforija teče venama. Kada sam trebao penetrirati, osjetio sam nevjerojatnu bol. Pokušao sam ponovno i opet me zaboljelo. Istog sam trenutka izgubio erekciju i posramljen otišao kući. Kasnije, kod kuće, shvatio sam da kožica na mom penisu nikada nije povučena unazad. Nikada. Zbog toga je moj penis bio ‘super-osjetljiv'.Jedva sam podnosio dodir vode, a trebale su mi tri godine da to prestane. S obzirom na to da sam masturbirao na onaj čudan način, ne mogu doživjeti orgazam pomicanjem ruke gore-dolje po penisu. U međuvremenu sam prestao gledati porniće jer su mi rekli kako će mi to pomoći da doživim orgazam tijekom seksa. Sada čekam seks da vidim je li to točno", kaže mladić.

Nadamo se da će objaviti kako je bilo.

net.hr