Čudom izbjegao ukrcaj na kobni let: 'U 3 ujutro počeli su pozivi, provjerio sam listu putnika i našao svoje ime.

sreća, pad zrakoplova
Roman je bio na listi putnika za let zrakoplova ruskog ministarstva obrane TU-154 u kojem su svi putnici poginuli, a pjevač je briznuo u plač kad je čuo tužne vijesti, navode vojni izvori i prenosi The Sun.

- Na aerodromu su mi rekli: "Je li ovo šala? Istekla vam je putovnica još u srpnju" - rekao je Roman.

- Rekla mi je da pričekam. Stajao sam u čekaonici zabrinut da me neće pustiti na avion. Za par minuta se vratila i rekla da ne mogu nigdje. Bio sam jako nervozan jer zbog vlastite greške nisam uspio stići na let.

Otišao sam kući. Bilo je oko 3 ujutro kad su me ljudi počeli zvati na mobitel i pitati jesam li dobro. Provjerio sam listu putnika i našao svoje ime. Neutješno sam plakao. Svi moji prijatelji i rodbina su bili u potpunom šoku - priča Roman...

Među putnicima je bilo vojno osoblje, devet novinara, te članovi službenog vojnog zbora i plesne skupine Alexandrov Ensemble, koja je trebala povodom proslave Nove godine nastupiti za ruske vojnike u Siriji.

Samo tri pjevača Zbora se nisu ukrcala na avion, kazao je solo pjevač Vadim Ananyev, koji je, srećom, propustio ovaj put zbog rođenja trećeg djeteta.

VL