Crveno donje rublje

...poprilično otvorene i prije svega strastvene osobe koje se ne boje pokazati osjećaje i koje se prije svega ne boje izreći svoje mišljenje. Osim njih svi oni koji žele malo promjene i koji žele pomalo začiniti svoj ljubavni život, odlučit će se za crvenu boju donjeg rublja.

Crveno donje rublje već duži niz godina drži sam vrh što se tiče erotičnosti i prije svega senzualnosti. No zanimljivo je spomenuti kako se na temelju istraživanja provedenog u Velikoj Britaniji otkrilo kako muškarci više naginju tome da svoju ženu vide u crnom nego u crvenom donjem rublju.

Iako neki misle tako činjenica je kako je ipak puno više onih koji smatraju da je crveno uvijek dobar odabir kada želite iznenaditi svog dragog. U dućanima se mogu naći razni modeli koji će oduševiti ne samo vas nego naravno i vašeg dečka.

Tu se prije svega misli na kombinaciju grudnjaka i plitkih bokserica do negližea i naravno tangica za sve one malo slobodnije i otvorenije. Prema brojnim istraživanjima pokazalo se kako komplete uvijek biraju žene koje imaju malo više samopouzdanja.

Za bokserice se uvijek odlučuju malo mlađe osobe koje se još uvijek usude riskirati s ponekim modnim detaljem koji će isto tako začiniti ljubavni život.

Vatra i temperament slobodno mogu biti drugo ime za crveno rublje, a ako niste takav tip osobe, ne škodi ponekad malo zalutati na neka druga područja s kojima se još niste susreli.

Pokušajte i vidite hoće li vam se svidjeti.

savjetnica.com