Buran razvod o kojem bruji grad: 'Jedva čekam da promijenim prezime'

vjenčanje

Damir i Snježana u utorak su i službeno razvrgnuli brak presudom Općinskog suda u Koprivnici na koju se, doduše, Snježana još može žaliti, ali teško da će to učiniti jer se nije niti pojavila na ročištu, piše Podravski.hr.

Rastava braka već dugo nije nikakva vijest jer je iz godine u godinu toga sve više. No, slučaj Damira i Snježane ipak je specifičan. Oni su, naime, službeno bili u braku devet mjeseci. Vjenčali su se lani potkraj travnja, a sudski rastavili danas. Nisu izdržali ni do Valentinova, primjećuje Podravski.hr.

No, njihov je brak u stvarnosti trajao tek tri mjeseca jer ga je Snježana, kako je na sudu ispričao Damir, prevarila već u kolovozu prošle godine. Otad više niti ne žive zajedno.

- Ja sam radio na terenu, a supruga se svakodnevno dopisivala s drugom osobom te se na kraju odselila k njemu i žive u okolici Ludbrega. Kad sam je obavijestio o ovom sudskom ročištu, rekla mi je da jedva čeka da se razvedemo i da promijeni prezime - ispričao je prevareni muž.

Sreća je da nemaju djece pa će im rastava lakše pasti. U presudi se navodi kako oni već dulje "ne žive zajedno, ne održavaju seksualne odnose, ne razgovaraju o eventualnim problemima, financijski nisu povezani, ne hrane se zajednički te ne upražnjavaju niti jedan aspekt braka".

Prema podacima Ureda državne uprave u Koprivnici, lani je u Koprivničko-križevačkoj županiji sklopljeno oko 450 brakova, a bilo je gotovo 270 rastava, piše Podravski.hr.