Bucke su seksualno aktivnije od mršavica

zdravlje, debljanje, pretilost, orgazam, debljanje, debeljuce, ljubav, savjeti, debeljuce, mršavice, seks, večera, debljanje, razlog, debljanje

Od 7.000 žena, koje su sudjelovale u jednom istraživanju, 92 posto dama koje se mogu smatrati pretilim izjavilo da "nemaju problem da nađu muškarce za svakojake seksi nestašluke.

U isto vrijeme, čestim seksom može se pohvaliti 87 posto žena koje spadaju u kategoriju "normalnih razmjera".

Najnoviji iznenađujući rezultati istraživanja gotovo da stavljaju "izvan snage" dosadašnja vjerovanja da debeljuce posjeduju veoma slab libido, dok su samo "zaobljene" pa čak i mršavice seksualno izuzetno aktivne.

Zanimljivo je da su gotovo istovjetni rezultati dobiveni čak i kad se uzimala u obzir starost žena, rasa pa i područje u kojoj žive.

Istraživači su također od ispitanica željeli saznati koliko su ljubavnih partnera imale, koliko su često imale seksualne odnose, kad su počele spolni život i da li su "gay" ili "straight".

"Dobiveni rezultati su potpuno neočekivani i zaista nismo ustanju da objasnimo o čemu se radi. Jer, naše analize su pokazale da se pretile žene u seksualnom ponašanju ni u čemu ne razlikuju od dama prosječnih mjera ", tvrdi voditelj istraživanja u ginekološkoj klinici Medicinskog fakulteta Sveučilišta Havaji.

Uz to, ističu istraživači, "pokazalo se da sve žene zaslužuju priznanje kad je riječ o mjerama koje poduzimaju u sprečavanju neželjene trudnoće i zaštiti od bolesti koje se prenose seksualnim odnosom - bez obzira na težinu".

"Raduje me što smo otkrili da je mišljenje kako je nužno da žena bude vitka ili blago zaobljena da bi bila seksualno privlačna ipak samo stereotip", kaže Mary Harvey sa Sveučilišta Oregon.

Seksualna povijest Amerikanki starih između 15 i 44 godine uspoređivana je sa indeksom njihove tjelesne mase (BMI) - mjerenje bazirano na težini i visini žene.

BMI ispod 25 smatra se "normalnim" a sve iznad toga je pretilost, tvrdi se u studiji objavljenoj u stručnom časopisu Ginekologija i opstetricija ".

  U nekim ranijim istraživanjima bilo je nagovještaja da je gojazna žena izložena većem riziku da "zaradi" neželjenu trudnoću od dame "normalnih dimenzija", piše britanski list "The Sun".