Bosanska pjevačica u lezbo klinču sa manekenkom

Ova mlada pjevačica, koja živi i radi u Klagenfurtu, na svom profilu na društvenoj mreži Facebook objavila je nekoliko fotografija na kojima razmjenjuje nježnosti sa jednom djevojkom. Ispod fotogrfija je napisala kako je to njena dobra prijateljica ali njihovo ponašanje liči na više od prijateljstva.

Doživjela ljubavni krah

Da li se Sandra odlučila na ovakav "potez" iz očaja jer je nedavno doživjela ljubavni krah sa svojim zaručnikom ili je ipak samo uz njega skrivala svoje seksualne sklonosti, nije nam poznato a ni odgovor na to pitanje nismo mogli dobiti od mlade pjevačice s obzirom na to da se ni na jedan telefonski poziv nije javljala, niti je odgovarala na naše SMS poruke, piše Expres.

Od prijatelja koji je vrlo blizak ovoj pjevačici doznaje se da se Sandra prije desetak dana razvela od svog zaručnika. Većinu njenih fanova posebno je šokiralo kada je na Facebooku napisala da je slobodna i da više nije zaručena. Pjevačicini fanovi su mogli i da vide i način na koji se "pismenim putem" svađa sada već bivši par s obzirom na to da su na društvenoj mreži razmjenjivali uvredljive riječi, optužbe...

Navodno, njen zaručnik nije mogao prešutjeti kada je čuo da se Sandra XS već izvjesno vrijeme viđa s jednom manekenkom iz Klagenfurta. To je djevojka s kojom se Sandra XS ljubi u usta i razmjenjuje nježnosti.

Intimni dodiri

Zagrljaji i vrlo intimni dodiri ovih dviju djevojaka izazvali su pitanje da li je Sandra XS postala lezbijka?! Pošto se sve to vrlo brzo našlo i na internetu, počele su i priče da je pjevačica ostavila zaručnika ili on nju upravo zbog te djevojke. Zahvaljujući pjevačicinom poznaniku koji je otkrio ovu ekskluzivnu informaciju, novinari su došli i do telefonskog broja zaručnika Sandre XS. Međutim, mladić koji nam se javio na taj broj prvo je pristao ispričati što se desilo, a onda iznenada prekinuo vezu. Poslije se nije javljao na uporne pozive. Naposlijetku je isključio svoj mobitel.

Exprsess doznaje da je Sandra XS odlučila da više ništa ne krije. Svojim prijateljima je nedavno pričala kako joj je dosta svega pogotovo da šuti o svom životu. Da zaista misli tako uvjerit će javnost i kada objavi spot za svoju pjesmu pod nazivom "Hajde DJ" koji će uskoro snimati u Klagenfurtu i u kojem će se, koje li slučajnosti, pojaviti i manekenka s kojom pjevačica očito već dugo razmjenjuje nježnosti pa to više ni od koga ne krije.

Taj list je kontaktirao Sandrinu mamu Esmu, koja izgleda podržava poteze svoje kćerke. Rekla je da je Sandra zauzeta snimanjem pjesama u studiju, ali i da ima puno obaveza oko pripremanja za snimanje spota za pjesmu "Hajde DJ". Ništa nije željela komentirati oko skandala.