Bosanci i Hercegovci se prepucavaju oko dužine penisa

...oglasio se i sarajevski Dnevni avaz tužno konstatirajući da su navedena 18,34 cm samo puki san, piše tportal.

Karta svijeta s upisanim prosječnim dužinama penisa za pojedine države, koju je objavila njemačka internetska stranica Target Map, bila je povod Dnevnom listu da objavi tekst šaljivog naslova: "Važna preporuka za prijem u NATO: Po dužini penisa muškarci iz BiH apsolutni prvaci Europe".

"S prosječnom dužinom penisa od 18,34 centimetra, Bosna i Hercegovina zauzima treće mjesto u svijetu, a samo su ispred Bosanaca i Hercegovaca muškarci iz Konga i Ugande", navodi autor u uvodu teksta.

Možda bi nepostojanje podatka za Bosnu i Hercegovinu neopreznom čitatelju i promaknulo na umanjenoj karti objavljenoj u Dnevnom listu, ali ne i iskusnom novinaru Dnevnog avaza.

Sumnjajući da za njegovu neuređenu državu postoje uopće ovi podaci, novinar provjerom njemačkih stranica nalazi na opasku autora karte da nemaju "preciznih" podataka za BiH.

Uz neskrivenu ljutnju prema kolegi iz Mostara, nije mu ostalo ništa drugo nego tužno konstatirati: "18,34 cm samo puki san: Bosanci i Hercegovci, nažalost, nemaju najveće penise u Europi!".