Bosanac tužio Malezijku zbog krađe sperme; Majka Šaćira: Uvijek je bio ženskaroš

...Rachel Chang jer ga je, kako tvrdi, iskoristila za dobijanje djeteta s europskim genima. Kako navodi 41-godišnji Ahbabović, rodom iz bosanskog sela Kreševo, a posljednjih 15 godina nastanjen u Kuala Lumpuru, 29-godišnja Rachel ga je tijekom veze, koja je započela 2008. godine, stalno maltretirala te ga je histeričnim ispadima i prijetnjama samoubojstvom tjerala da vode ljubav i po šest puta dnevno. Tijekom njihovog turbulentnog odnosa čak ga je, tvrdi Ervin, ubola nožem.

No, nakon što je 2010. rodila sina, naglo se "ohladila" od njega te je stalno tražila izgovor za svađu. Na kraju ga je napustila priznajući mu, navodi Ahbabović, da ga je iskoristila zbog sperme. Odlučio ju je tužiti i od nje sudskim putem ishoditi 140 tisuća eura i pravo na viđanje sina.

Nakon što je Malasya Star objavio priču, iskorišteni Ervin doživio je svjetsku slavu i postao jedna od udarnih tema medija u regiji. Dnevni avaz stupio je u kontakt s njegovom majkom Šaćirom, koja je, međutim, o svom sinu stvorila sasvim drugačiju sliku. Ustvrdila je da je Ervin zvani Gile - pravi ženskar.


- Ervin mi se nije javio više od pola godine. Zadnji put je dolazio u Kreševo prije pet, šest godina sa suprugom Evelyn, koja je također Malezijka i s kojom ima kćer i sina. O ovoj Rachel o kojoj bruje svjetski mediji ne znam ništa. Iz medija sam saznala da imam još jednog unuka i da više nije s Evelyn - kazala je Šaćira koja tvrdi da joj je sin uvijek "jurcao za ženama i da se nikada nije smirivao na jednom mjestu".

- Uvijek mi je bilo nejasno čime se bavi. Njegov odlazak u Maleziju dogodio se pod čudnim okolnostima - rekla je Šaćira za Dnevni avaz ne navodeći detalje.

Malezijska je, pak, javnost o ovom slučaju podjeljena mišljenja. Kako prenosi Dnevni avaz, većina građana je na strani Rachel, tvrdeći da ju je Ahbabović iskoristio radi dobivanja dozvole za stalni boravak, dok drugi osuđuju Malezijku zbog njene "bolesne fasciniranosti europskim genima".

Više o ovom neobičnom slučaju biti će poznato nakon 1. listopada, kada počinje suđenje.