Bosanac koji živi sa dvije žene : Svaka ima svoju kuću, nekad se one slažu, nekad ne…

Nezir je sa suprugom Senadom boravio u Americi. Nakon povratka u BiH, upoznao je Rahimu te počeo zajednički život s njom. Nedugo zatim, u BiH se vratila i Senada s djecom, s kojom je Nezir, također, nastavio živjeti, unatoč činjenici da je bio is Rahimom.

Bigamija je u BiH zakonom zabranjena, pa Merzić nije zakonski vječan s obje svoje suputnice. No, unatoč tome, živi s obje, pa ga je ta činjenica dovela u mnoštvo neobičnih situacija.

Tako je, naprimjer, dvije najmlađe kćeri dobio u razmaku od samo 17 sati, od kojih je jednu na svijet donijela njegova žena Senada, a drugu životna saputnica Rahima. Na Merdžićevom velikom posjedu od 25 dunuma sagrađene su dvije kuće. Njegove voljene ne stanuju zajedno, već u odvojenim kućama.

- Bude trzavica. Ne slažu se uvijek, ali ipak se mogu pohvaliti da često vlada i sloga. Supruga Rahima živi s troje moje djece, a Senada s jednom kćeri - otkrio je Nezir.

No, Merdžić je imao još dvije žene, s kojima trenutno nije u kontaktu. Jedna je u Americi sa četvero djece, a druga je u BiH s dvoje. Nezirove susjedi govore sve najbolje o njemu, priznajući da i nije baš lako imati dvije supruge i toliko djece.

- Dok pričam s vama, mislim o sijenu koje moram dovesti do kuće. Mnogo štete izazvao je veliki snijeg, ali očekujem pomoć od države za sanaciju krova štale. Tko radi, ne može biti gladan. Četiri puta sam ranjen u ratu. Bio sam iu Americi, ali iu Bosni ima života za vrijedne ljude - kaže Merdžić.

Na njegovoj farmi trenutno ima oko 100 koza i 30 goveda. Kaže da mu u poslu pomaže obitelj, ali i da ima i radnike na imanju. S novinarima je razgovarala samo Senada.

Sreća i zadovoljstvo

- Imamo sve što nam treba. Nezir nije prodao ni pedalj zemlje u Srebrenici, već je i obnovio kuću i prijeratno imanje svog oca - kazala je Senada, koja nije željela komentirati činjenicu da živi u bračnom trokutu.

Ipak, doznaje se da s Rahimom, drugom Nezirov suprugom, "nije u dobrim odnosima".

Kako kažu članovi Merdžić obitelji, Nezir je sa suprugom Senadom boravio u Americi. Nakon povratka u BiH, upoznao je Rahimu te počeo zajednički život s njom. Nedugo zatim, u BiH se vratila i Senada s djecom, s kojom je Nezir, također, nastavio živjeti, unatoč činjenici da je bio is Rahimom.

Izvor: Dnevni avaz