Bludna nastavnica zemljopisa vrištala kada su joj rekli da zbog seksa s učenikom mora u zatvor

pohotna učiteljica, učiteljica, kazna, zatvorska kazna
...šestomjesečne ljubavne afere zavrištala je kad ju je sudac u četvrtak osudio na godinu dana zatvora.

Britanka Lauren Cox (27) inicirala je nedopuštenu vezu nakon što je tinejdžera jednog dana odvezla kući. Par je prvo prakticirao oralni seks u njezinom automobilu, da bi zatim prešli na stvar u njezinom domu, a nakon toga i u njegovoj obiteljskoj kući.

Prvi su put seksualni odnos imali bez da su koristili ikakvu zaštitu. Nakon toga, seksali su se barem jednom tjedno, a ona mu je u međuvremenu slala svoje golišave fotografije i snimke.

Cox je, kako prenosi Daily Mirror, priznala da je imala odnose s dječakom u dva navrata u ožujku prošle godine, kao i u periodu od travnja do rujna.

Na suđenju u britanskom Croydonu, profesorica Cox, obratila se svojoj obitelji i rekla kako joj je žao zbog svega.

Sudac je kazao kako je Cox vezu s učenikom skrivala, no da je dječakova majka postala sumnjičava, a onda je, kad je uhvatila sina da ulazi u nastavničin auto, nazvala gospođu Cox i rekla da joj je bolje da da otkaz i nikad više ne vidi njezina sina.

Dječak je potom majci sve priznao, a policijska istraga otkrila je tragove njegove DNK u automobilu profesorice.

Sudac je kazao i kako je cijela situacija ostavila dubok trag na dječakovoj psihi. Opisao je kako ga je veza s učiteljicom udaljila od obitelji i prijatelja i da je zbog neprestanog laganja postao depresivan.

Cox, koja je nakon okončanja postupka upisana u registar seksualnih prijestupnika na 10 godina, napisala je sucu pismo u kojem se ispričala zbog svojih postupaka, no zaklela se da će dati sve od sebe da ponovno bude učiteljica.

- Zaljubila sam se, bio je sretan i osjećaj je bio obostran - napisala je u pismu Cox koju je suprug nakon razotkrivanja nedopuštene afere ostavio i izbacio iz kuće. Osramoćena profesorica nakon toga se preselila kod svojih roditelja.

jutarnji list