Biznismenima prisjele Playboyeve zečice

...Ministarstvo zdravstva Sjedinjenih Američkih Država pretražuje poznatu Playboyevu vilu.

Veliki party održan je još 3. veljače, ali informacija o oboljelima strogo se čuvala u tajnosti. Riječ je uglavnom o poduzetnicima koji su nazočili trodnevnoj konferenciji o internetu u Los Angelesu, a kao kraj manifestacije organiziran im je tulum u vili Hugha Hefnera.

Policija šuti

Što se tamo događalo, policija još uvijek taji jer je kriminalistička obrada u tijeku. Istražitelji smatraju kako je za bolest najvjerojatnije odgovoran aparat za stvaranje magle koji je koristio DJ tijekom tuluma.

Vlasnik vile Hugh Hefner nije se izjasnio u javnosti zbog tih navoda niti davao ikakve izjave. Svi oboljeli koji su se javili u bolnice u Los Angelesu žalili su se na glavobolju, groznicu, respiratorne probleme, a neki od njih dobili su i upalu pluća, prenose američki mediji.

Ministarstvo zdravstva SAD-a pretražuje detaljno Playboyevu vilu, a svima koji su bili na zabavi poslan je e-mail da se jave ako imaju zdravstvene probleme nakon te noći.

Tulumi u Playboyevoj vili odavno su poznata tradicija koju Hefner redovito njeguje dovodeći u svoj "hram zabave, seksa i zečica" brojne goste iz različitih krugova. Kako to i priliči Playboyevoj karizmi, na zabavama je mnoštvo djevojaka koje izvode striptiz, animiraju goste, odlaze s njima u krevet i slično.

Hugh Hefner, koji danas ima 84 godine, odlučio je otići u mirovinu te za vijeke vjekova prodati svoj dioničarski većinski paket u Playboyevu carstvu.

No, kako je kazao, svojih zečica se ne odriče. Štoviše, nedavno je sve iznenadio najavom trećeg vjenčanja sa 60 godina mlađom plavušom, zečicom Crystal Harris.

Kako je kazao, tek kada umre, otvorit će svoju vilu, hollywoodski hedonistički raj, za javnost. Vilu je kupio davne 1971. godine za milijun dolara, a nakon njegove smrti ona će postati turistička atrakcija.

izvor: slobodna dalmacija