FOTO  Biskup poludio zbog ove fotografije: To je odvratno! Strancima su odsad zabranjena vjenčanja

biskup, zabrana
...nakon što je jedan britanski bračni par objavio vrlo nepristojnu, ali u posljednje vrijeme očito vrlo modernu, fotografiju s vjenčanja.

Par Carly i Matthew Lunn sudbonosno 'da' izrekao je na poznatom grčkom otoku, a nakon vjenčanja objavili su fotografiju vrlo sličnu onoj o kojoj smo nedavno pisali, ali je ova - rekli bismo - još nepristojnija.

Mladenka kleči ispred mladoženje koji ispred nje stoji spuštenih hlača, ali i gaća. Mladoženja je na fotografiji podigao desnu ruku u zrak poput Supermena, a par je fotografirao jedan od članova obitelji. -

Mi smo Grci i njegujemo tradiciju naših vjerskih zajednica. Ne možemo dopustiti ovakvo odvratno ponašanje na našem tlu - rekao je Giorgos Eleftheriou, predsjednik lokalne zajednice na Rodosu, piše The Sun.

- Imali smo zakazane stotine vjenčanja, no zbog ove fotografije sva smo ih otkazali - dodao je on. Lokalno stanovništvo bilo je zgroženo fotografijom nakon što se ona počela širiti društvenim mrežama.

- Neka se srame njih dvoje zbog toga što su učinili. Pitanje je samo bi li to učinili ispred britanske kapelice, židovskog hrama ili muslimanske džamije - rekao je Giorgos Eleftheriou.

No, mladenka Carly kaže kako nisu očekivali da će njihova fotografija izazvati takvu reakciju.

- Napravili smo to kao šalu, nismo očekivali da će se proširiti internetom - rekla je ona.