Big Mama - vladarica beogradske elitne prostitucije

Big Mama - vladarica beogradske elitne prostitucije
Klupko elitne prostitucije se odmotava i saznalo se da se ova dama najstarijim zanatom bavi još od 90-ih godina zajedno s još nekoliko atraktivnih djevojaka, sada poznatih osoba iz javnog života.

Beogradska Big Mama udana je za nogometaša, ali joj to nije prvi brak, budući da joj je prvi muž bio kriminalac koji je ubijen. Jedna od njenih bivših suradnica kaže da je Big Mama, koja sada ima oko 40 godina, gradonačelnica beogradske elitne prostitucije.

- Još s 15 godina ona je s prijateljicom počela "ganjati" bogate mladiće, ugrađuje silikone, dobiva skupe poklone... Prva je napumpala usta i prva ispekla zanat, što s kriminalcima što sa sportašima. Imala je silikone i u grudima, a uzor joj je bila poznata folk diva. Nedavno je, međutim, izvadila silikone iz usta, pa su to nakon nje učinile i njene nasljednice - priča sugovornica Press-a.

Big Mama povlači se iz posla

Big Mama je, kaže ona, žena koja je rastužila mnoge bogataše, političare, poznate sportaše, kriminalce... Obučila je generacije i generacije beogradskih sponzoruša, a uzor je i mnogima iz unutrašnjosti. Madam je, navodno, brinula o svojim djevojkama i učila ih kako da zavedu milijunaše, zbog čega je i dobila nadimak Big Mama.

Ipak, kako doznaje srpski Press, Big Mama se polako povlači iz posla. Većina prijateljica ju je napustilo, a one rijetke koje su ostale kažu da je prilično očajna.

- U očaj je bacila i supruga, a i punca koji im je stalno pomagao. Izgleda da je on to presijekao, dok su je, s druge strane, suradnice, koje su zahvaljujući njoj zarađivale, sada zaboravile - tvrdi partnerica Big Mame.

Ima i nasljednicu

"Srpski kralj erotike" Nedeljko N. Kilibarda dodaje da je među poznatim "damama" u prijestolnici i izvjesna Stefani, koja vrlo dugo posreduje, a koju "zna cijeli MUP".

- Stefani ima i svoje djevojke, a i ona se dugo bavi prostitucijom. Radila je jedno vrijeme na Vračaru, pa u Skadarliji, a sada mislim da ima "ordinaciju" negdje na Banjici u ulici Neznanog junaka - priča Kilibarda.

Kaže da u posljednje vrijeme sigurno ima više žena nego muškaraca koji se bave posredovanjem.

- Većina onih koji rade u Beogradu, Novom Sadu i Požarevcu su žene. Možda je uzrok tome što žene jedna drugoj više vjeruju, manje ih maltretiraju... U moje vrijeme toga nije bilo toliko. Makroi su bili mahom muškarci. Madam često mijenjaju pseudonime pod kojima rade, zbog čega ih je teško uhvatiti - ispričao je on.