Ava Karabatić: Nisam svetica, ja sam mješavina nekoliko životinja

Ava Karabatić: Nisam svetica, ja sam mješavina nekoliko životinja
Samo nekoliko dana nakon što je ispričala da u jednoj večeri svog nastupa podijeli i po pet tisuća autograma, Ava Karabatić (26) za srpski Puls izjavila je da je prava životinja. Točnije, kako je zaključila, ona je mješavina bika i lava, a to je i podrobnije objasnila.

- Ava Karabatić je jedna velika zagonetka, no onaj tko uspije ukrotiti najljepšu životinju na svijetu, taj će znati i tko je Ava. A ja sam ta životinja - ispričala je. I na pitanje koja je točno vrsta životinje, imala je odgovor.

'Imam lavlje srce iako sam bik koji se ne da u životu'

- S obzirom na noge, oči i srce, ja sam mješavina nekoliko životinja. Posebna vrsta životinje. Imam lavlje srce iako sam bik koji se ne da u životu. Nisam svetica, ako moram birati, onda sam anđeo - rekla je Ava. Kaže kako se vrag često zna osvećivati dok ona nije osvetoljubiva. Dobra je prema onima koji su dobri prema njoj.

- Kad me netko iskorištava, postanem duh za tu osobu - rekla je starleta. Ava se nedavno pohvalila da na njezinim nastupima nastane euforija čim se pojavi te da s obožavateljima napravi i po deset tisuća fotografija. Uglavnom je ne traže da pjeva, a njoj je najdraže izvoditi Severininu 'Italianu'.