Ava Karabatić Marijani iz Big Brothera: Droljo, snimaj porniće!

plaža, porast gostiju na neumskim plažama, Ava Karabatić, seks, kamere, Ava Karabatić, ekces, marijana, Ava Karabatić, pornići
...pita se Ava Karabatić nakon što je čula da ju je pobjdenica posljednjeg Big Brothera ogovarala u zajedničkom krugu ljudi, piše dnevno.hr|

Nakon što je čula da je pobjednica posljdenjeg Big brothera Marijana Kovačević ogovarala njezinu malenkost u zajedničkom krugu ljudi, ponosna i beskompromisna Ava Karabatić nije ostala dužna. Poznata po tome što nema dlake na jeziku, Ava je odmah dovela u pitanje Marijanin moral obzirom na ponašanje u Big Brotheru.

- Ako se netko ponaša kao drolja pred kamerama, a još pritom ima muža i malu kćerku kod kuće koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati?! Ona je sramota za Hrvatsku i mene je stid što s takvom osobom dijelim isti zrak. Trebala je snimati porniće! Svima nam je dokazala da je dobra porno glumica - izjavila je ljutita Ava.

Za opaske koje je o Marijani izrekla gotovo u jednom dahu, Ava Karabatić nimalo ne žali, a jedino joj je bitno ono što ona misli i njezina okolina dok ju 'ne zanima ju što o njoj misli škart'.