Ava Karabatić je glupa i namazana!

Gostujući u emisiji "Povratak u civilizaciju", Stanija je izjavila kako je u početku mislila da Ava nije zla i "namazana", ali da se u međuvremenu uvjerila u potpuno suprotno.

- Ava je glupa djevojka. Kada bih mogla birati koga bih prvog izbacila, to bi bila ona. Niti u jednoj igri se nije pokazala. Iako mi se isprva činilo da nije zla i "namazana", na kraju se ispostavilo da je upravo suprotno - rekla je Stanija.

Izbačena od strane muškaraca

- Koja je fora da muškarci izbace djevojku samo zato što nije dobro skuhala rižu? Kuhala sam im deset dana, a oni su me ponižavali. Zar sam trebala trpjeti uvrede muškaraca i šutjeti? Tako se nitko neće prema meni odnositi - rekla je ljutito srpska starleta.

Također, dodala je da ju je Ognjen najviše razočarao jer je nagovarao ostale da glasaju za nju, usprkos činjenici da su prije toga bili u odličnim odnosima.

Fotografiranje za Playboy

Stanija se ovih dana, između ostaloga, slikala i za srpski Playboy, gdje je otkrila sve svoje draži i podsjetila zbog čega je pobijedila na natjecanju za "Playboy golf girl" u New Jerseyu te osvojila gostovanju u Playboyevoj vili u društvu Hugha Hefnera, piše javno.hr

Ipak, najviše nas zanima kako su momci koji su je i izbacili iz Survivora reagirali na njeno pojavljivanje u časopisu za odrasle. Ako pitate nas, gledajući fotografije, sigurni smo da su se pokajali zbog svoje odluke jer na ovakav prizor nitko ne može ostati ravnodušan.