FOTO  Antonija se nada dobrom plasmanu na finalu izbora za Miss Svijeta

Antonija Gogić, miss, miss hrvatske, London
...14. prosinca održati u golemoj londonskoj dvorani ExCel. Koregrafije uvježbavamo od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati, organizacija je savršena i to će biti veličanstveni spektakl. Trudim se svim snagama da ostavim što bolji dojam i očekujem dobar plasman." - javlja iz Londona naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta Antonija Gogić.

U snažnoj konkurenciji od čak 120 ljepotica iz cijelog svijeta Antonija dobro kotira. U prednatjecajima je zaradila solidne bodove, jedna je od miljenica na popularnim globalnim internetskim stranicama koje prate izbore ljepote, a na kladionicama se cijelo vrijeme drži u Top 30!

"Oduševljene smo svime što je Antonija do sada postigla u Londonu! Nakon onih nezaboravnih devedesetih kada su na izboru za Miss Svijeta blistale Elena Šuran, Fani Čapalija, Branka Bebić Krstulović, Anica Kovač, Vanja Rupena, Martina Todorić i Lejla Šehović Filipović zadnjih gotovo 15 godina naše predstavnice nisu postigle značajnije rezultate. Antonija se čvrsto drži u Top 30 i mi već sada slavimo, a imamo razloga nadati se još boljem konačnom plasmanu." - poručuju organizatorice Miss Hrvatske Iva Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Za našu predstavnicu na najstarijem svjetskom izboru ljepote možete glasovati na besplatnoj aplikaciji Miss World App, a svoju podršku možete dati i kao fan njene službene Facebook stranice Miss World - Croatia.

Foto: Igor Šeler