FOTO  Antonija Bucić: Spremna sam za finale Miss Hrvatske

Antonija Bucić, miss hrvatske
Podsjetimo sve pobjednice županijskih izbora otputovale su u Vinkovce u hotel Slavonija na prve pripreme gdje će snimati svoje prve modne edotorijale te se pripremati za veliko finale, a mnogi beauty timovi sve ljepotice će uljepšavati i pripremati kako bi izgledale savršeno za finalnu večer.

Tijekom priprema ljepotice će se natjecati i osvajati svoje prve bodove koji će im osigurati bolji plasman na završnoj večeri kada će samo jedna od njih postani Miss Hrvatske za 2017.godinu.

Naša Antonija izjavila je da je spremna za finale te se veseli upoznati sve djevojke iz Hrvatske jer vjeruje da će sklopiti mnoga prijateljstva koja će trajati cijeli život,ali se veseli i iskustvu jer kako nam je kazala treme nema.

"Sretna sam što sam se prijavila na ovaj izbor ljepote jer organizacija i ljudi koji ga vode su mi već postali prijatelji te se nadam da ću opravdati svoju titulu te da ću županiju predstaviti u najljepšem svijetlu" izjavila je lijepa Antonija.

Antonija je prije odlaska snimila svoj mali beauty edotorijal pod budnim okom fotografkinje Anđele Jović i make up artistice Petre Jukić koji ćemo ovih dana moći vidjeti i na portalima.