Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčat će se u Bosni i Hercegovini?

Angie jedva čeka da se uda a i djeca ih stalno pitaju kada će se to dogoditi - kazao je prijatelj glumaca za „Mail Online".

- Brad je u gužvi zbog promoviranja filma 'Svjetski rat Z', tako da se točan datum još ne zna, ali Angelina je rekla da će svadba biti što je moguće prije.

Oni smatraju kao da su već u braku, međutim, važno im je da svoju vezu i ozvaniče, piše Blic.

Nakon Angelininog otvorenog pisma u kome je objasnila razloge za podvrgavanje dvostrukoj mastektomiji i Brad Pitt je pohvalio herojstvo svoje vjerenice.

- Pošto sam bio svjedok iz prve ruke mislim da je Angelinin izbor, kao i drugih žena koje su učinile isto, apsolutno herojski - rekao je Pitt londonskim novinama „Evening Standard".

- Želim joj dug i zdrav život uz mene i našu djecu. Ovo je sretan dan za našu obitelj.

Angelinin hrabri potez pozdravile su i druge javne ličnosti koje su prošle kroz slično iskustvo: TV voditeljica Giuliana Rancic, Sharon Osbourne, Sheryl Crow i Christina Applegate.

Par se vjerio 2011. kada je Brad poklonio Angelini dijamantski prsten od pola milijuna dolara a u studenome 2012. glumac je rekao da će „uskoro" stati pred oltar.

Kad god da do toga dođe, jedno je izvjesno - vjenčanje će biti privatno, u uskom krugu obitelji i prijatelja.

Mjesto ceremonije još uvijek nije određeno. Par ne želi da to bude njihov dvorac Miraval u Francuskoj i traži novu lokaciju koja će odgovoriti na njihove zahtjeve sigurnosti i privatnosti.

Kao UN ambasadorica dobre volje, Angelina „prolazi kroz faze", kaže izvor za Mail Online, i htjela bi se udati u nekoj od zemalja u kojima je poznata po svom humanitarnom radu.

- Vjenčanje u Bosni i Hercegovini, Kambodži ili na Haitiju doprinijelo bi globalnoj zajednici. Možda zvuči pretenciozno, ali Angelina iskreno vjeruje da treba to da uradi. Htjela bi da svoj dobrotvorni rad na ovaj način uključi u svoj osobni život.