Anej Sam tvrdi: 'Nives je prodavala tijelo balkanskim mafijašima'

Anej Sam tvrdi: 'Nives je prodavala tijelo balkanskim mafijašima'

Simbolična ilustracija njegove knjige Kamo sutra ukazuje dobro na njezin sadržaj. U vaginu djevojke, iznad koje se nalazi glava Nives Celzijus, ulaze mnogi ljudi, dok se njezino ime spominje ispod mnogih naslova nakićenih izrazima 'kurva' i 'drolja', no svoju biološku kćer, koja mu se gadi, naziva još i 'nečovječnom, potpuno nepismenom tvorbom, ženom čiji je poziv tek unovčavanje vlastitog tijela'.

'U knjizi pod nazivom Gola istina na dlanu imamo prostituciju! Ona je prvo bila oruđe svodnice, kasnije je bila i samostalna prostitutka, u trećoj je fazi ona sama bila svodnica. Ništa od toga ja nisam zapisao na način etiketiranja, to je ona i sama priznala', ustvrdio je Anej za Red Carpet Nove TV.

'Nepravdu zagrebačke sredine je, kao što vidimo, dokazivala tako da se za novac seksala sa srpskim mafijašima', stoji u dijelu knjige u kojem Anej piše o navodnim Nivesinim vezama i odnosima s balkanskim duhanskim miljeom.

No, Anej tvrdi kako njegova knjiga nije odgovor na Nivesino 'štivo puno laži i besmislica', u kojem je ona, između ostalog, opisala i kako ju je on seksualno zlostavljao kada je imala samo pet godina. Gola istina, kaže Anej, samo je povod njegovom pisanju o smislu života i iskvarenom društvu u kojem uspijevaju tjelesni atributi, no ne i sposobnost i inteligencija. Nadalje, Anej je uvjeren da knjigu Gola istina nije napisala Nives osobno, nego neki 'žuti novinarčići', prenosi www.net.hr

'Nije je napisala ona, ona je poslala samo neki trpanac', rekao je za Red Carpet Anej Sam, čija će se knjiga Kamo sutra na hrvatskom tržištu naći za petnaestak dana.