Andreja Ćupor o udvaranju Stipe Lijanovića: Ako je on zaljubljen, ne znači da i ja osjećam isto

...je ranije bila zaručena za nogometaša Ognjena Vukojevića. Osobe bliske Lijanoviću, prema pisanju Extre, navode da je bogati poduzetnik jako zaljubljen te da s Andrejom Ćupor provodi svaki slobodni trenutak.

No, Andreja navode o vezi saoženjenim poduzetnikom oštro opovrgava: "Nisam u vezi. Ako je netko možda zaljubljen u mene, ne znači da i ja osjećam isto, a što to točno dotični gospodin osjeća, to morate pitati njega. Eto, žao mi je ako sam mu ovim pomrsila račune".

Bivša missica i Lijanović upoznali su se prije mjesec dana kada je Andreja snimala kampanju za srpsko tržište za njegovu tvrtku Lijanović Yachting. Za rođendan joj je poklonio ogroman buket crvenih ruža, što Andreja komentira riječima: "Ne mogu ja nekome zabraniti da mi šalje ruže".

Nije na glasu kao najvjerniji suprug

Lijanovića se često povezivalo s lijepim mladim ženama. Dosad se dvaput ženio, prvi put s kolegicom s fakulteta Ninom Baković, a potom sa 10 godina starijom Sanjom Bagić s kojom je u braku posljednje tri godine. Brak s prvom suprugom propao mu je nakon samo nekoliko mjeseci, zbog nevjere.

Srpski su mediji prije dvije godine pisali kako je oženjeni Lijanović u vezi s folk pjevačicom Anom Nikolić, a kasnije ga se povezivalo sa srpskom pjevačicom Mijom Borisavljević, koja je i sama potvrdila da joj poduzetnik udvara šaljući joj svakodnevno 101 crvenu ružu, a dobila je na dar i prsten vrijedan nekoliko tisuća eura te sat Rolex.

index