Ana Vilenica, Iva Šulentić i Dora Fišter Toš u "Dnevniku plavuše"

plavuše, ana vilenica, Iva Šulentić, dora fišter

Riječ je o inovativnom TV formatu, kratka dnevna igrana serija u trajanju od 6 minuta, koja se po prvi puta pojavljuje u Hrvatskoj, a u kojoj će se kroz pet tjednih „minizoda“ iz tjedna u tjedan obrađivati različite teme iz dnevnika uspješne mlade žene.

U ulozi glavne junakinje, uvijek iskrene i optimistične Lare odlično se snašla glumica Ana Vilenica, a njezine prijateljice, staloženu Gabi i luckastu Moranu glumiti će Dora Fišter Toš i Iva Šulentić.

Kako će Lara riješavati svakodnevne nedoumice s kojima se danas susreću mlade žene, te kako će joj u tome pomoći njezine najbolje prijateljice imati ćemo prilike vidjeti u 200 epizoda ove serije.

Redateljska palica pripala je iskusnom Tomislavu Rukavini, a gostujuću ulogu u prvoj epizodi ima Željko Šestić.

Serija će se emitirati u 19:12 sati, prije središnjeg Dnevnika, a proizvodi ju Ring Multimedia.

Upoznate plavušu i njene prijateljice

LARA (Ana Vilenica)
Zaposlena žena u dobi od 27 godina, menadžerica u medijskoj industriji, vodi zdrav život, prati modne trendove bez zakašnjenja ali i bez eksperimentiranja, privržena svojim “robnim markama”. Optimistična i odana brizi o vlastitom tijelu, spremna isprobati nove tehničke “novotarije”,  uvijek iskrena i poštena prema sebi i drugima. Glavna vrlina “pomaže bližnjima i daljnjima”,  a glavna “mana” radoznalost i želja da sve zna. 
GABI (Dora Fišter Toš)
Zaposlenica banke/financijske ustanove u dobi od 28 godina s glavnim ciljem: obitelj i djeca. Sudjeluje u stabilnoj vezi od studenskih dana i u stanju je napraviti sve kompromise kako bi ostvarila životne ciljeve. Na putu prema bračnoj luci gubi loše životne navike kako bi imala zdrav bračni život. Uspješno organizira svoje vrijeme ali i vrijeme drugih i uredno vodi računa da se mali sastanci ženske grupe redovito zbivaju.
MORANA (Iva Šulentić)
Zaposlena je kao tajnica u različitim tvrtkama, najmlađi član grupe (24 god). U stalnim privremenim vezama. Jedina konstanta su joj promjene: odijevanja, izgleda, frizure, slobodnih aktivnosti.  Redovito posjećuje sve javne događaje s ciljem osobnog uvida u društvena zbivanja i predstavlja izvor mladenačke društvene kronike.  Životni cilj joj je pokrenuti vlastiti posao u uslužnoj djelatnosti i biti sam svoj gazda.

izvor: slobodna dalmacija