FOTO  Adio pameti: Ava Karabatić: Na političkoj sceni mi je najzgodniji Mamić

Pokušala sam i nekad davno planirala. Učila bih za ispit po deset dana i onda bi se to ispostavilo kao najgora moguća varijanta.

 Bolje bi bilo kad bi se noć prije uhvatila skripte i učila. Voljela bih da sam tip koji planira i zapisuje, ali nažalost valjda sam tako rođena, kako ja nekad kažem, naopako, izjavila je Ava Karabatić u intervjuu za RTL-ov Exkluziv Tabloid.

 Dodala je da živi poput svoje imenjakinje Ave Gardner po kojoj je i dobila ime.

 - Ona je kazala da živi od danas do sutra i da joj je san umrijeti s konjakom u jednoj i cigaretom u drugoj ruci - rekla je Ava.

 Nakon što je čula da se priča kako je zbog želje da upiše Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu kontaktirala glumca Sergeja Tribunovića, Ava je komentirala da si ona to nikad ne bi dopustila.

 - Bože sačuvaj, ja sam upoznala Sergeja. On je divan glumac, osoba baš stvorena u jednom segmentu za mene zato što ima sve kvalitete jednog muškarca, osim što je odličan u glumi. To nije istina, ja si ne bih nikad dozvolila da preko nekog upišem Akademiju - demantirala je Ava šuškanja.

 Nakon pitanja tko joj je 'favorit' na političkoj sceni izdvojila je Zdravka Mamića (52).

 - Ma kakva politička scena. Ja uvijek kažem da je meni jako šarmantan, karizmatičan i seksepilan gospodin Zdravko Mamić. On mi je puno zgodniji i veći frajer od bilo kojega koji ima 18. ili 25. godina. Ja volim tu neku muževnost, mora imati neki faktor X - otkrila je manekenka.