6 dobrih stvari koje dolaze s proljećem

stvari, proljeće, proljeće
Sandale. Nema ništa ugodnije od sandala. A sada napokon možete pospremiti debele, futrane kožne čizme i izvaditi sve one preslatke sandale s remenčićima, peep toe, polusandale, u vedrim bojama. Recite zbogom čarapicama i poigrajte se lakovima za nokte.

Capri hlače. I šorcevi. I zapravo bilo što osim traperica u kojima ste proveli većinu zime. Kombinirajte kraće hlače (npr. 7/8 duljine) sa sandalama na petu, laganim tenisicama ili preslatkim balerinkama.

Cvijeće. Ovo mora biti najbolji dio proljeća! Drveće puno pupoljaka, opojni mirisi u zraku. Uberite ili kupite buketić cvijeća i unesite dašak prirode u svoj dom. Zapravo, svaki tjedan nabavite svježe cvijeće i uživajte u njemu dok možete.

Zimska sniženja. Znamo da je zima iza nas i da vam je dosta debelih vesti, kaputa i čizama, no ovo je idealno vrijeme za ugrabiti neki zimski komad koji vam je potreban i koji će vam dobro doći za iduću zimu. Naravno, po značajno nižim cijenama.

Šparoge. Ne morate se bacati u branje i pohode na seoske puteve, ali posjetite tržnicu i kupite svežanj ove izrazito zdrave namirnice. Osim što je ukusna, smanjuje kolesterol i visoki tlak, spriječava bolesti srca i krvnih žila, pomaže kod umora, astme i alergija te kod još mnogo toga.

Vožnja biciklom. Očistite bicikl od prašine ako još niste i pedale pod noge. Uživajte u prirodi, prizorima koji vas okružuju i najboljoj rekreaciji koju u proljeće možete iskusiti.

Cosmopolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.