4 najveće brige žena u vezi

sex bomba, muškarac žena, veza

Možda ste mislili da je vaša dugogodišnja partnerica potpuno opuštena i bez briga u vašoj vezi, ali iznenadili bi se kada bi znali istinu. U dužim vezama čak i onima koje traju nekoliko godina mogu se pojaviti trenutci, ljubomore, ne povjerenja i drugih stavri. Umjesto da odmahnete rukom, pročitajte koje stvari brinu vašu djevojku te koje su stvari povezane s vašim (ne) djelovanjem. Ponekad su dovoljne riječi ili samo pogled da se sve promijeni. Na bolje ili na žalost na gore.

1. Brine se, hoćete li ju prevariti


Možda ćete si reći, da se previše brine, ali pitanje je zašto se ona zboh toga brine? Možda zna da ste neku svoju bivšu prevarili? Možda ste svojim izjavama nekada dali do znanja da vam to nije ništa strašno? Ili ste ju možda nekada prevarili? Njena briga o tome da je ne prevarite može biti utemeljena na realnim ali i nerealnim stvarima. Zato joj svaki dam pokažite da vam može vjerovati i da je za vas jedina.

2. Brine ju, je li dovoljno dobra u krevetu 


Iako to u ozbiljnoj i dugoj vezi ne bi trebalo biti tako, mnogim parovima je seks nažalost tabu tema. Zato nije čudno ukoliko svoje seksualne probleme i brige ne rješavate skupa, već svako za sebe promišlja i radi što misli da je dobro. Ukoliko nikada ne pokazujete neki prevelik interes za seks, je potpuno opravdano ukoliko ju to brine. Ako želite da se popravi u nekoj tehnici, recite joj to na lijep i nježan način, kada to počne raditi pohvalite ju iako nije možda najbolje. Jer pohvalama će to ići na bolje i oboje ćete uživati.

3. Brine ju, da vam više nije privlačna


Kada ste se upoznali, bila je čvrsta djevojka, kada je rodila dvoje djece njeno tijelo se promijenilo i zato je postala manje samosvjesna, brine ju da vam više nije privlačna. Osim toga ste joj nekoliko puta rekli da joj se guza povećala od vremena kada ste počeli hodati. Umjesto da joj to zamjerate ponudite joj šetnju ili neku zajedničju aktivnost. Kritika bi trebala biti i konstruktivna. Možete je i pohvaliti i dati joj do znanja da je za vas najljepša.

4. Brine se, da ćete si naći mlađu


Kada žena dođe u zrelije godine, čini joj se da je muškarci jednostavno više ne primjećuju. Kada imaju trideset ih žele četrdedsetogodišnjaci, pedesetogodišnjaci i stariji. Ali njihovi pogledi ih nezadovoljavaju. Stoga nije čudno kada se cure od trideset godina brinu jesu li još uvijek poželjne, te ih brine hoćete li vi željeti neku mlađu. Što vam je činiti? Pohvalite ju, na druge načine joj dajte do znanja, da volite to koliko ona ima godina. KOd sretne i zadovoljne žene ćete i sami biti zadovoljni!

izvor: www.intimatemedicine.com.hr