3 stvari koje muškarci žele da radite u krevetu, a neće ih tražiti

žene, krevet
Većina svoj seksualni život smatra dobrim, ali svima fali ono nešto da bi bio savršen.

Prema istraživanju koje je provedeno na 6.700 muškaraca i žena otkriveno je kako jedna trećina žena ima odnose najmanje dva do tri puta tjedno, a 71 posto ih je reklo kako su zadovoljne sa svojim seksualnim životom. No, za razliku od žena, samo 51 posto muškaraca tvrdi kako su potpuno zadovoljeni u krevetu.

Razlog tome je vjerojatno i zato što niti muškarci niti žene neće reći što zapravo žele u spavaćoj sobi jer im je neugodno.

U nastavku saznajte koje su to tri stvari za kojima muškarci žude, a neće ih tražiti.

1. Inicirajte vi seks.
To ne znači da morate skočiti na njega čim otvori vrata, ali dajte mu do znanja da želite seks. Počnite ga maziti dok gledate televizor ili se jednostavno krenite razodijevati pred njim zavodeći ga tako.

2. Odjenite 'tu' haljinu.
Sigurno imate u ormaru haljinu u kojoj izgledate savršeno, no zapravo ste ju imali svega nekoliko puta. Ne čuvajte je, odjenite je samo za njega jer muškarci obožavaju vidjeti svoju partnericu u najboljem izdanju.

3. Recite mu što vam se sviđa.
Paradoksalna je činjenica da parovi što su duže zajedno to teže razgovaraju o seksu. Jer ulozi su puno veći. Nitko ne želi povrijediti partnera, odnosno partnericu, no to ne mora biti tako. Ne razgovarajte o negativnim stvarima nego jednostavno otkrijte jedno druge što vam se sviđa i što bi voljeli.

Vecernji list