20 sekundi je dovoljno da spasite brak ili vezu

seks, način, ljubav, seks, pravila, vrijeme, seks, trikovi, fantazija, seks, žene, požuda, seks, duljina, seks, seks ljubav, Osvetnički seks, seks s novim partnerom, stres, ljutnja, Muškarci i žene, puno zagrljaja, Iskušenje, prevara, zagrljaj, razvod, ljubav, ljubomora, ljubav nije robija, seksualno usklađeni, seks ljubav, seksualni partneri, Seksualna kompatibilnost, muškarac žena, seks ljubav, intimni dijelovi tijela, seks u dvoje, seksualno aktivan, ljubav, Seksualni interes, seks u dvoje, tuširanje, tuš, seks prakticiranje, za žene i muškarce, želja za seksom, vođenje ljubavi
Da li ste znali da će se muškarci kojima se tijekom eksperimenta približi atraktivna istraživačica udaljiti od nje 15 centimetara i neće je pokušati zavoditi. No, naravno, treba biti oprezan. Muškarcima je potrebno puno zagrljaja kod kuće.

Možda se pitate što čini tako veliku razliku. Muškarci koji su se tijekom eksperimenta pomicali dalje od atraktivne istraživačice imali su veću dozu oksitocina. Ovaj neurotransmiter, poznat kao 'hormon maženja' čini da partner osjeća povjerenje, želi zajedništvo i stvara vjernost.

Kako učiniti da tog hormona bude što više u našem sustavu? Jednostavno je, dvadeset sekundi zagrljaja povećat će osjećaj da volite svog partnera.

Iskušenje da vas prevari bitno se smanjuje. Osjećat će se kao da je sve uredu sa svijetom oko njega, a prema vama će gajiti osobitu vrstu lojalnosti. Ne vjerujete li u ovo, pokušajte izvesti ovaj lagani eksperiment.

Najmanje dvaput dnevno pozovite svog supruga na grljenje koje će trajati 20 sekundi. Možda će biti iznenađen trajanjem zagrljaja. No, ne razdvajajte se. Jednostavno ga čvrsto zagrlite i ne popuštajte čak i ako se on pokuša razdvojiti.

Postupno dođite do toga da vam tako izgleda jutarnje pozdravljanje pri odlasku na posao i popodnevno pozdravljanje kada se ponovno nađete kod kuće.

Ako ste dovoljno pametni, ići ćete na spavanje u isto vrijeme i maziti se prije no što zaspete. Uživajte u tim lijepim osjećajima i smislenoj bliskosti prenosi magazin.hr.

I ne zaboravite, na taj način pomažete jedan drugome da odolite iskušenjima.