10 tipova žena s kojima prije braka izađe svaki muškarac

orgazam, sex, sex, tužba, sex, ljubav, seks, stvaranje seksi osjećaja, ljubavne avanture, seks ljubav, žena, prigovori, iritiranje, muškarci, žene, orgazam, pitanja, seks navike, priznanje, hrvatice, žene, izlazak, izlazak vani, zaljubljenost, muškarci, žene
I oni su svjesni da nisu sve cure materijal za brak, a spremni su izlaziti s mnoštvom žena kako bi našli onu pravu.

Donosimo vam deset tipova žena, onako kako ih vide muškarci:

1. Opsesivna cura

Svi muškarci su izlazili s jednom djevojkom ovog tipa. Ona je razlog zbog kojeg se boje nositi mobitel van jer znaju da će njihova cura nazvati 50-ak puta i ostaviti 200 poruka na svim društvenim mrežama. Njezin je ultimativni cilj izolirati svog muškarca od njegovih prijatelja tako da ga može imati samo za sebe.

2. Cura s opakom obitelji

Ova djevojka najčešće ima stariju braću i tatu koji bi mogao slomiti lubanje nekog šmokljana ukoliko samo vlas kose padne s glave njegove princeze. Najgora noćna mora je upoznati njezinu obitelj i to je često razlog prekida - iako su izlasci s njom super.

3. Partijanerica

Ona je neuredna i pijana većinu vremena. Svaki vikend provodi po klubovima opijajući se sa svojim frendicama. Dečkima se ove djevojke na prvu svide jer se čine zabavne, ali partnerica koju zanima samo alkohol i dobar provod najčešće nije ugodan sugovornik.

Poslastica koju prenosimo namijenjena je svim onim ljubiteljima alkoholnih pića koji se tom poroku jednostavno ne mogu oduprijeti. Svim onima koji su barem jednom u životu prešli granicu kulturnog cuganja. Ekipa koju smo okupili je malo previše popila (u ovom slučaju prednjače pripadnice nježnijeg spola) te su odlučni da im nitko ne stoji na putu k dobroj zabavi. Upravo radi toga s njima se nije moglo pričati, moglo ih se samo gledati. Njihove velebne zabave završile su manje slavno, a zahvaljujući tome, postali su viralni. Pa uživajte i učite na tuđim greškama.

4. Čistunka

Iako nakon partijanerice, ovaj tip djevojke zvuči baš kao ono što treba svakom muškarcu, ovaj je tip jako naporan. Ona se voli maziti i pričati dječjim glasom, ali jako zamjera svaki izlazak s prijateljima i na seks će pristati samo ako je sve onako kako ona želi da bude.

5. Cura koja misli da je ‘prava'

Ona se želi udati i imati obitelj, a svakog frajera s kojim izlazi vidi kao budućeg muža. Nakon nekoliko mjeseci veze, uvijek postavlja pitanja o tome gdje ta veza vodi, a ukoliko ne dobije odgovor koji želi čuti (brak), dečki moraju slušati njezin monolog o tome koliko su savršeni zajedno i zašto bi svoju vezu trebali ozakoniti.

6. Nesigurna seks-bomba

Ona je prekrasna, ali jako nesigurna. Sate provodi spremajući se otići do dućana, uvije drami i ne želi se seksati s upaljenim svjetlima. Uz sve te "vrline", jako je ljubomorna - uvijek ispituje s kim se njezin dečko čuo, mora joj reći koga je sve vidio i s kime je sve pričao. Voli ga optuživati i da je vara ili da je ne voli, a stalno traži potvrdu da je lijepa.

7. Cura koja se lažno predstavlja na društvenim mrežama

Popularno nazvani catfish, ovo su žene i muškarci koji preko interneta vole glumiti nekog drugog. Najčešće lažu o svom izgledu, dobi i emotivnom stanju. Nakon prvog dejta, ovakvi ljudi otkriju svoje pravo lice nakon čega slijedi prekid.

8. Cura opsjednuta objavljivanjem na društvenim mrežama

Nakon samo nekoliko izlazaka s ovim tipom, ona je na Facebook stavila da je u vezi s određenim dečkom. Voli snimati selfije sa svojim frajerom, a ne pristaje na kompromise - ona mora izgledati savršeno, pa ako za to treba snimiti sto fotki, spremna je. Nakon štlo sliku obradi u nekoliko programa i objavi je na društvenoj mreži, a mladić u pitanju ju ne lajka, veza je službeno gotova.

9. Gradski bicikl

Ovo je tip djevojke koja na prvi pogled izgleda savršeno. Zgodna je, ima smisla za humor i pametna je... Ali, ima lošu reputaciju zbog silnih mladića s kojima se šetala i s kojima je pila kave. Gdje god je dečko izvede, uvijek će naletjeti na njezine bivše, a tko to želi?

10. Cura koja može proći, ali nije ‘prava'

Ovaj tip djevojke je gotovo to što muškarci traže, ali ne sasvim. Ona je zgodna, njezina je osobnost u redu. Kad susretnu ovaj tip, dečki obično pomisle kako više nemaju vremena za traženje ‘prave' pa je i ova djevojka prolazna. Vezi su skloni davati vremena kako bi je probali pretvoriti u nešto što nije.

net.hr