10 tipova žena s kojima prije braka izađe svaki muškarac

10 tipova žena s kojima prije braka izađe svaki muškarac
I oni su svjesni da nisu sve cure materijal za brak, a spremni su izlaziti s mnoštvom žena kako bi našli onu pravu.

Donosimo vam deset tipova žena, onako kako ih vide muškarci:

1. Opsesivna cura

Svi muškarci su izlazili s jednom djevojkom ovog tipa. Ona je razlog zbog kojeg se boje nositi mobitel van jer znaju da će njihova cura nazvati 50-ak puta i ostaviti 200 poruka na svim društvenim mrežama. Njezin je ultimativni cilj izolirati svog muškarca od njegovih prijatelja tako da ga može imati samo za sebe.

2. Cura s opakom obitelji

Ova djevojka najčešće ima stariju braću i tatu koji bi mogao slomiti lubanje nekog šmokljana ukoliko samo vlas kose padne s glave njegove princeze. Najgora noćna mora je upoznati njezinu obitelj i to je često razlog prekida - iako su izlasci s njom super.

3. Partijanerica

Ona je neuredna i pijana većinu vremena. Svaki vikend provodi po klubovima opijajući se sa svojim frendicama. Dečkima se ove djevojke na prvu svide jer se čine zabavne, ali partnerica koju zanima samo alkohol i dobar provod najčešće nije ugodan sugovornik.

Poslastica koju prenosimo namijenjena je svim onim ljubiteljima alkoholnih pića koji se tom poroku jednostavno ne mogu oduprijeti. Svim onima koji su barem jednom u životu prešli granicu kulturnog cuganja. Ekipa koju smo okupili je malo previše popila (u ovom slučaju prednjače pripadnice nježnijeg spola) te su odlučni da im nitko ne stoji na putu k dobroj zabavi. Upravo radi toga s njima se nije moglo pričati, moglo ih se samo gledati. Njihove velebne zabave završile su manje slavno, a zahvaljujući tome, postali su viralni. Pa uživajte i učite na tuđim greškama.

4. Čistunka

Iako nakon partijanerice, ovaj tip djevojke zvuči baš kao ono što treba svakom muškarcu, ovaj je tip jako naporan. Ona se voli maziti i pričati dječjim glasom, ali jako zamjera svaki izlazak s prijateljima i na seks će pristati samo ako je sve onako kako ona želi da bude.

5. Cura koja misli da je ‘prava'

Ona se želi udati i imati obitelj, a svakog frajera s kojim izlazi vidi kao budućeg muža. Nakon nekoliko mjeseci veze, uvijek postavlja pitanja o tome gdje ta veza vodi, a ukoliko ne dobije odgovor koji želi čuti (brak), dečki moraju slušati njezin monolog o tome koliko su savršeni zajedno i zašto bi svoju vezu trebali ozakoniti.

6. Nesigurna seks-bomba

Ona je prekrasna, ali jako nesigurna. Sate provodi spremajući se otići do dućana, uvije drami i ne želi se seksati s upaljenim svjetlima. Uz sve te "vrline", jako je ljubomorna - uvijek ispituje s kim se njezin dečko čuo, mora joj reći koga je sve vidio i s kime je sve pričao. Voli ga optuživati i da je vara ili da je ne voli, a stalno traži potvrdu da je lijepa.

7. Cura koja se lažno predstavlja na društvenim mrežama

Popularno nazvani catfish, ovo su žene i muškarci koji preko interneta vole glumiti nekog drugog. Najčešće lažu o svom izgledu, dobi i emotivnom stanju. Nakon prvog dejta, ovakvi ljudi otkriju svoje pravo lice nakon čega slijedi prekid.

8. Cura opsjednuta objavljivanjem na društvenim mrežama

Nakon samo nekoliko izlazaka s ovim tipom, ona je na Facebook stavila da je u vezi s određenim dečkom. Voli snimati selfije sa svojim frajerom, a ne pristaje na kompromise - ona mora izgledati savršeno, pa ako za to treba snimiti sto fotki, spremna je. Nakon štlo sliku obradi u nekoliko programa i objavi je na društvenoj mreži, a mladić u pitanju ju ne lajka, veza je službeno gotova.

9. Gradski bicikl

Ovo je tip djevojke koja na prvi pogled izgleda savršeno. Zgodna je, ima smisla za humor i pametna je... Ali, ima lošu reputaciju zbog silnih mladića s kojima se šetala i s kojima je pila kave. Gdje god je dečko izvede, uvijek će naletjeti na njezine bivše, a tko to želi?

10. Cura koja može proći, ali nije ‘prava'

Ovaj tip djevojke je gotovo to što muškarci traže, ali ne sasvim. Ona je zgodna, njezina je osobnost u redu. Kad susretnu ovaj tip, dečki obično pomisle kako više nemaju vremena za traženje ‘prave' pa je i ova djevojka prolazna. Vezi su skloni davati vremena kako bi je probali pretvoriti u nešto što nije.

net.hr