10 razloga zašto je vaša cura uvijek u pravu

10 razloga zašto je vaša cura uvijek u pravu

1. Kada je veza u pitanju, ona, za razliku od vas, uglavnom razmišlja glavom

Bez obzira je li riječ o lokaciji vašeg sljedećeg ljetovanja, komplementarnim bojama ručnika ili kontroli financija, morat ćete priznati da vi o tome nikada ne razmišljate. K tome, kada bolje razmislite o tome o kakvim zajedničkim aktivnostima razmišljate sve su uvijek i uglavnom svodi na jednu stvar, nakon koje ćete već pristati na što god ona već želi. Stvarno, sretni ste što ju imate.

2. Zato što ćete vi, da bi ispalo po vašem, priznati da ste u krivu

Vjerojatno želite samo provesti ovaj dan u miru. Ili biste već htjeli…, no, znate već što… Dokazivanje toga tko je u pravu je zadnja stvar koja vam treba u ovom trenutku. Zato ćete priznati da je vaša draga u pravu. Ionako se radilo o nečemu prilično nevažnom za vas, poput toga tko je ostavio prljavo suđe u sudoperu. Ako ćete pravo, niti se sjećate tko je to bio.

3. Ustvari, možda i nije, ali na kraju uvijek ispadne da jest. Zanimljivo, zar ne?

Primijetili ste to jel'da? Doći ćemo kasnije do razloga zašto je to baš tako. Za sada samo ostanite u tome trenutku i ostanite s tim pitanjem. Možete misliti kako je to zato što ste vi uvijek u krivu, kako je riječ o nekakvoj zavjeri ili se čuditi zašto je priroda baš na takav način postavila stvari. Kako god, počinjete učiti važnu lekciju u životu.

4. Zato što je vjerojatnije da ona čita ovaj tekst nego li vi


Zašto se onda ovaj tekst obraća muškarcima? Nekako je tako ispalo, pustite sada to. Iz tog razloga što ona čita ovakve tekstove, ona dobro zna kako je ona uvijek u pravu. S obzirom da vi to ne znate, morat će vam to objašnjavati uvijek ponovo i ponovo, sve dok to ne shvatite. Što prije to shvatite, to će vam život biti jednostavniji.

5. 'Buahahaha, koja gomila gluposti! Ma ne draga, šalim se, cure su uvijek u pravu.'


Stvar je u tome da vi niste niti u stanju proturječiti vašoj curi. Možda ste u jednom trenutku to nekada pokušali ili ste jednostavno bili rođeni sa zdravim razumom koji vam je odmah omogućio shvatiti kako stvari stoje i koji su odnosi snaga između spolova. Kakva god bitka bila, vi je gubite.

6. Nitko ne kaže da niti vi ne možete biti u pravu

Tako je, ali dokle god ne proturječite njoj. Život, da ne govorimo o vašoj vezi, može biti baš lijep i sretan kada se držite ovih osnovnih i jednostavnih pravila. Samo nemojte puno pričati o ovome. Ne želite da vas netko smatra slabićem, papučarem, beskičmenjakom ili besneštodrugom.

7. To je ključ sretne veze

Naši stari su znali pa su govorili kako svaki muškarac mora slušati svoju ženu. Žena, naravno svjesna toga, ne smije nikada to pokazati. Muškarčev ego to nikada ne bi podnio. Stoga, on će nju slušati, ona će biti glavna, ali nitko to neće pokazati. Ova suptilna igra vam može donijeti dugotrajnu i sretnu vezu. Kada vas pitaju u čemu je vaša tajna, vi ćete se samo nasmiješiti i slegnuti ramenima. Nekome će se omaknuti i lagani uzdah. Uz pogled uprt negdje u daljinu.

8. Ako već imate muda joj reći da je u krivu, imajte mozga da to prešutite

Pokažite svoju zrelost do kraja, te ostanite čvrsti u uvjerenju da vi znate bolje, ali nećete to nikada reći. Mnogi su se slomili na ovome, popis žrtava je stvarno predugačak. Važno vam je da se držite s obje noge čvrsto na zemlji i ne skliznete s ovog skliskog terena. Kada preživite, steći ćete takav unutarnji mir da vas ništa više neće moći uzdrmati.

9. 'Sada sam potpuno zbunjen. Možete li mi pomoći?'

U redu je, opustite se, to je savršeno normalna reakcija. Vidite, zato trebate curu da vam govori što je ispravno, a što ne. Vi ste skloni svakakvim logičkim crnim rupama iz koje ne vidite izlaz i onda se previše brinete, te na kraju dobijete iritabilni kolon ili nešto još gore. Samo ju slušajte što govori i sve će biti u redu.

10. Jednostavno prihvatite tu činjenicu

It's a fact of life. Vaša je cura uvijek upravu. I kada je u krivu ona je i dalje u pravu. Kada ste vi u pravu i ona je u pravu. Ako ste oboje u krivu, ona je i dalje u pravu. Uzalud pokušavate biti racionalni u vezi ovoga, ne mjeri se ovo razumom. Ako niste to do sada shvatili nikada nećete.

(Net.hr)