10 ključnih pitanja koja biste trebali postaviti prilikom online datinga

upoznavanje, internet, računala, upoznavanje, online dating, online, veza, partner, ljubav, internet, on line upoznavanje, pažnja, internet, on line upoznavanje, parovi, telefoniranje, mostarke, mostarke, razgovor, rodica, selo, žene, savjeti, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, online upoznavanje, partner, muškarac, žena, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke
1. Što si prvo primijetio na mojoj profilnoj fotografiji?
Po odgovoru lako možete procijeniti da li je ta osoba uopće odvojila vremena za tvoj profil, fotografiju i informacije ili se javlja bez nekog posebnog razloga, samo mu je dosadno u ovom trenutku.

2. Što po tebi znači dobra veza?
Iako se čini kao vrlo jednostavno pitanje, kroz njega možete primijetiti što toj osobi prvo pada na pamet, da li je to ljubav, razumijevanje ili možda pospremanje stana. Naravno, ovdje trebate i sami sebi postaviti to isto pitanje kako biste lakše pronašli osobu sa sličnim karakteristikama.

3. Tri najvažnije stvari koje vezu čine uspješnom?
Ovdje ćete vidjeti što je vašem online partneru važno. Da li su u pitanje emocionalne ili tjelesne stvari. Pokušajte ga uhvatiti na prepad, jer što duže razmišlja o odgovorima može ih pokušavati oblikovati prema onome što misli da vi očekujete da kaže.

4. U čemu žene/muškarci najviše rade pogreške kada je u pitanju razumijevanje suprotnog spola?
Prilično jednostavno pitanje ali kroz njega možete puno toga shvatiti o toj osobi ali i bivšim vezama. Samo pažljivo pratite odgovore jer sve što vam kaže ima puno dublje značenje nego što se vama na prvi pogled čini.

5. Na što si najviše ponosnan?
Odgovorom na ovo pitanje saznate ćete koje su vrijednosti toj osobi u životu važne, možda obitelj, religija, sloboda, novac, prijatelji.. Pokušajte pronaći osobu koja ima najsličnije karakteristike vašima.

6. Da možeš birati gdje bi najradije živio?
I kod ovog pitanja je vrlo važno da odmah procijenite možete li se uskladiti s tom osobom. Ako je njemu san otići negdje na selo baviti se poljoprivredom, a vi želite raditi u nekoj velikoj firmi u centru grada odmah vam treba biti jasno da se s tom osobom nećete baš najbolje slagati. Radije tražite nekog sličnijih prioriteta.

7. Najgora laž koju si nekome rekao?
Odgovor naravno uzmite s rezervom jer to je ipak online dating, male laži su očekivane, no, kroz ovo pitanje možete vidjeti da li je laž povezana uz obitelj, financije, veze i slično.

8. Da dobiješ na lotu kako bi potrošio nagradu?
Vrlo je vjerojatno da ćete na ovo pitanje dobiti iskren odgovor, jer to je pitanje o kojem jako puno ljudi konstantno mašta, a ne očekuje da će se dogoditi pa su iskreni. Pokazat će vam kakvi su prioriteti te osobe, možda će kupiti nešto svojoj mai, donirati dio u humanitarne svrhe a možda pričati o novom stanu i ferrariju.

9. Gdje se vidiš za deset godina?
To pitanje nitko posebno ne voli, u današnje vrijeme teško je imati održive dugoročne planove, no, barem možete vidjeti u kojem smjeru razmišlja vaša simpatija.

10. Deset stvari koje trebaš napraviti
Saznat ćete nešto više o obvezama, odgovornosti, planovima, odnosima s obitelji, prijateljima.... Ukoliko je samo posao i novac u pitanju u top 10, a vi želite osobu punu razumijevanja, koja želi miran obiteljski život bolje vam je da tražite dalje.

tehton.covermagazin.com