FOTO/VIDEO  Danijel Boto: Težak je put od anonimca do zvijezde

Naš portal donosi interviju sa Botom, i evo što kaže:

Za početak nam reci kako je započela tvoja glazbena karijera?

Karijera mi je započela na festivalu pjevača amatera Prvi pljesak Čapljine prije 15 godina znači kao dijete sam krenuo. Zatim sam krenuo sa svadbama i vježbao glas kod školovanih ljudi, potom sam počeo zarađivat i krenuo na natjecanja u Hrvatskoj, pa sam se odlučio izdat svoj prvi album. To je bio najprodavaniji album u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Njemačkoj. Kad sam postigao taj uspjeh krenuo sam u Zagreb gdje sam napunio diskoteku do posljednjeg mjesta i nakon toga sam pozvan u Big mama house gdje sam i pobijedio. S nekim ukućanima sam u kontaktu i dan danas iako je prošlo već 4 godine, te mi je to otvorilo sva vrata za dalje,pomoglo mi je suradnju s najpoznatijim autorom glazbenih tekstova Marina Tucaković , što mi je donijelo jos veću popularnost.

Kakav je put jednog glazbenika od potpune anonimnosti do zvijezde?

Put od potpune anonimnosti do zvijezde nimalo nije lak, zahtjeva puno rada, truda, vjere u sebe i kad nekad ne ide uvijek moraš se borit i dignute glave naprijed ići.
Još ako vas publika prihvati to je to, uzalud se trudit i radit ako vas publika ne prihvati!

Što misliš općenito o glazbenoj sceni u Hercegovini?

Pa koliko vidim mnogo ima dobrih i trude se. Pratim ih po festivalima Melodije Mostara i drugim.

Šta trenutno radiš i kakvi su ti planovi u budućnosti?

Trenutno radim nastupe po diskotekama, clubovima i po svadbama kao iznenađenje, tu uvijek spektakl napravim tako da će mi cijelo ovo ljeto bit radno.
Planovi za budućnost trenutni hit singl Urnebes izdajem za HIT Records u Zagrebu početkom listopada onda radit drugi album.

Poruka čitateljima ?

Na kraju bih se zahvalio portalu hercegovina.info i pozdravio bih sve vaše čitatelje.

HERCEGOVINA.info