RUKOMETNA AKADEMIJA ČAPLJINA Dragi naš Ivane, do novih susreta na nekim novim rukometnim terenima

Ivan Brkić Rukometna Akademija Čapljina
Rukometna Akademija Čapljina

U prometnoj nesreći koja se sinoć dva sata iza ponoći dogodila u mjestu Modrič, između Stoca i Čapljine, smrtno je nastradao Ivan Brkić, rukometaš Rukometne Akademije Čapljina. Mladom rukometašu, pomoć je najprije ukazana u Domu zdravlja Čapljina, a potom i u SKB Mostar, ali nažalost on je od posljedica nesreće preminuo oko 5:30.

Svi u klubu su duboko potreseni ovom vijesti koja ih je rano jutros zatekla, a od svog Ivana oprostili su se na svojoj službenoj Facebook stranici.

Sadržaj se učitava...

"S izrazitom tugom i nevjericom Rukometna akademija Čapljina izražava sućut obitelji tragično preminulog, našeg igrača, prijatelja i velikog čovjeka, Ivana Brkića. Čast je bila poznavati Ivana koji je u našim životima ostavio neizbrisiv trag. Dragi naš Ivane, do novih susreta na nekim novim rukometnim terenima, počivaj u miru. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 22.06.2020. u 18 sati na groblju Počitelj Brdo a obitelj prima sućut od 17 sati", stoji u objavi Rukometne Akademije Čapljina.

Na svom profilu od prijatelja s rukometnih parketa oprostili su se i iz HRK Međugorje.

Sadržaj se učitava...

"S izrazitom tugom i nevjericom primili smo vijest o tragičnoj pogibiji igrača Rukometna Akademija Čapljina Ivana Brkića (1992.). Iskrenu sućut upućuje HRK Međugorje obitelji, prijateljima i svima u klubu", stoji na Facebook stranici HRK Međugorje."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.