HRK Međugorje - RK Sloga G.Vakuf 42:23

HRK Međugorje, HRK Međugorje, HRK Međugorje, rukomet, stečaj, Metković, Cuidad Real, rukomet, rukomet, rukomet, kazne, Međugorje, rukomet, turnir, stanko sivrić
Nadigrali su goste iz G.Vakufa rezultatom 42:23 (23:12). 

 Osim početnog vodstva od 0:1 i 1:2 gosti i unatoč činjenici da je domaći igrač Šimović. S. u drugoj minuti zbog nesportske igre direktno dobio 4 minute isključenja nisu imali lijeka za iznimno brzu i čvrstu igru Međugorja. 

Odlična igra u odbrani, dobar golman, lepršavost u napadu domaćina jednostavnu su bili previše za inače dobru ekipu Sloge. Bubalo A. i P., Dugandžić, Šimović T. su nemilice "trpali" mrežu nemoćnog gostujućeg vratara Husaka tako da je već do kraja prvog poluvremena napravljena nedostižna prednost od 23:12.

U drugom poluvremenu domaćini još više pojačavaju tempo te prave seriju od 9:0. U 47 minuti imaju i najveći prednost na utakmici 35:14 nakon čega domaći trener Madžar daje priliku i ostalim igračima sa klupe gdje su dobru partiju pružili Dodig, Ostojić i rezervni golman Kikaš. 

Ova nadmoćna pobjeda još jednom pokazuje talent i utreniranost mladih igrača Međugorja te ih učvršćuje u gornjem dijelu ljestvice gdje predstavljaju najveće iznenađenje lige obzirom da su gotovo svi igrači 92. i mlađe godište.

I ovim putem upućujemo apel i iskreno se nadamo da će i u općini Čitluk konačno prepoznati prave vrijednosti u broćanskom sportu(mladi, talentirani, domaći igrači) te ih sukladno tomu i vrednovati. Šteta je da jedna ovakva ekipa i klub dolazi u neizvjesnu situaciju da li će zbog teške financijske situacije uopće moći nastaviti igranje u Ligi i to isključivo zbog neizvršavanja obveza od strane općine Čitluk. 

U narednom kolu, nadamo se, ekipa HRK Međugorje gostuje kod prvoplasirane ekipe RK Željezničar iz Sarajeva koja je prema dosadašnjim igrama i jedini pretendent za ovogodišnji naslov. Želimo našim momcima da pruže dobar otpor u Sarajevui još jednom pokažu da se i u Brotnju igra dobar rukomet.

HRK Međugorje: Križanović(g-18), Kikaš(g - 5), Dodig 3, Dugandžić 9, Šimović S. 2 , Šimović T. 7, Bubalo A. 7, Ostojić 3, Bubalo P. 9, Prusina 1, Vidović 2;    

brotnjo-online.com