PROMO  Polica garancije 12 mjeseci na dijelove i uređaje za polovan auto

Central osiguranje garancija
PR

Central osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje u ponudi osiguranicima nudi garanciju za dijelove i uređaje koji se pokvare u vremenu redovne eksploatacije polovnog auta bez obzira na njegovu starost.

Garancija privatnom vlasniku auta omogućava naplatu štete na mehaničkim i električnim dijelovima i uređajima, iako osiguranik nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, nego se jednostavno dogodio kvar. Mnogi privatni vlasnici auta mogu vidjeti sasvim jasnu računicu u ugovaranju police garancije jer će uz mirnije putovanje lakše sačuvati vrijednost auta koje je jednostavnije prodati jer je kroz 12 mjeseci trajanja garancije zagarantiran popravak i zamjena mehaničkih i električnih dijelova na kojima dođe do kvara.

Kupci polovnih auta će odsad imati mogućnost od prodavca tražiti ugovaranje garancije prije prodaje, neovisno o tome prodaje li auto tvrtka ili privatni vlasnik tako da ne bude sve “na riječ”.  Uvijek rizičan posao kupnje polovnog auta uz garanciju Central osiguranja postaje znatno sigurniji i značajno se smanjuje mogućnost kupovine “mačka u vreći”, a kupac je oslobođen osjećaja da je prevaren za cijenu polovnog auta jer je osiguravatelj preuzeo rizik popravka.

Jedini uvjeti za ugovaranje garancije na mehaničke i električne dijelove i uređaje na polovnim autima je prijeđena kilometraža do 200.000 km i obvezni kontrolni pregled ispravnosti koji je besplatan i obavljaju ga za to stručne i ovlaštene osobe. Pored Central asistencije - usluge 24h  pomoći na cesti,  klijenti koji imaju ugovorenu garanciju nemaju troškove rezervnih dijelova i radnih sati u servisima.

Garancijom na mehaničke i električne dijelove i uređaje polovnih auta privatni vlasnici su došli na svoje, jer dosad su mogli pokriti troškove popravka auta samo ako su sudjelovali u prometnoj nezgodi i ako za istu nisu krivi, a odsad popravak mogu naplatiti u slučaju kvara nastalog redovnim korištenjem te su na taj način zaštićeni od neugodnih financijskih iznenađenja.

Central osiguranje d.d. ovom jedinstvenom garancijom na dijelove i uređaje koji se pokvare u vremenu redovnog korištenja za auto privatnog vlasnika dokazuje da slogan pod kojim radimo 'Spojeni povjerenjem' nije dekorativni natpis uz logo društva, nego spremnost osiguravatelja da preuzme i atipične rizike za svoje osiguranike. Iz gore navedene činjenice proizlaze vrhunski poslovni rezultati ostvareni na tržištu BiH jer su osiguranici prepoznali razliku.

Godišnja garancija na polovni auto koju Central osiguranje d.d. nudi osiguraniku sastoji se od tri paketa:

Central osiguranje garancija