PROMO  CODE HUB MOSTAR: Treba vam mjesto za rad, ali ne biste unajmili "pravi" ured?

Code Hub Mostar
Code Hub Mostar

Treba vam mjesto za rad, ali ne biste unajmili "pravi" ured?

Što kada bismo vam rekli da u centru Mostara potpuno besplatno možete imati radno mjesto koje vam omogućava da svoj radni dan iskoristite maksimalno kvalitetno?

Code Hub Mostar

Code Hub Mostar adresa je koja pruža mogućnost svim pojedincima, timovima s poslovnim idejama, startupima, IT poduzećima i stručnjacima, svim studentima, freelancerima i turistima da uživaju u svom radnom okruženju, ostvare poslovne kontakte i nova poznanstva, podijele svoja iskustva i dobiju mentorsku podršku – sve u svrhu dodatnog, kako osobnog, tako i poslovnog unapređenja.

Code Hub Mostar

Kreiran po uzoru na svjetske coworking prostore, slobodni smo reći kako Code Hub Mostar pruža više od samog prostora za rad jer smo sigurni da ovo mjesto potiče na produktivnost, kreativnost i tako radnom danu daje onu potrebnu energiju.

Code Hub Mostar

Da je tome stvarno tako, svjedoči i moderno opremljen interijer, topla i ugodna atmosfera kao i velika brzina interneta koja nam je uvijek visoko na listi želja kada tragamo za idealnim prostorom za rad.

Code Hub Mostar

Da prostor odgovara različitim raspoloženjima i profesijama korisnika svjedoči i pomno dizajniran i prilagođen prostor u kojem, uz šareni i ugodan kutak za odmor, prostor za rad, salu za sastanke, Skype sobe, kuhinju i terasu možete pronaći i motivirajuće poruke, sjajno štivo, ali i društvene igre. Sve to će zasigurno pomoći da efikasno završite svoje poslovne aktivnosti, ali i da se opustite, inspirirate i zabavite.

Code Hub Mostar

Dodatnu vrijednost ovoj sjajnoj priči pružaju i networking događaji, radionice, predavanja, kao i savjeti stručnjaka s kojima INTERA Tehnološki Park, kao vlasnik ovog prostora, surađuje već dugi niz godina.

Code Hub Mostar

Sigurni smo da ćete i vi nakon prve posjete i besplatne prilike da postanete korisnik, ovu listu prilika proširiti i svoj radni dan obogatiti s nekoliko lijepih iskustava koje će vam pružiti nove i kvalitetnije radne navike.

Code Hub Mostar

Važno je napomenuti kako je korištenje prostora besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.     

I za kraj, nadamo se da smo vas ovim tekstom inspirirali, a ako je tome uistinu tako, onda trk na adresu: Kardinala Stepinca bb (Zgrada Ledara – preko puta hotela Ero), Facebook profil, Instagram profil ili web stranicu jer već danas imate priliku ostvariti svoje ciljeve i snove.