PROMO  Budite na korak bliže suncu u luksuznom stanu u centru Trebinja

stanovi trebinje
PR

Za sve one koji žele biti bliže suncu, netaknutoj prirodi i ugodnoj mediteranskoj klimi, novi stambeno poslovni kompleks firme Hercinvest nudi moderne stanove smještene u centru Trebinja, jednog od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini.

Projektom SPK Centar planirana je izgradnja ukupno 7 objekata, od kojih su u prvoj fazi podignute tri luksuzne zgrade pod nazivom SPK Centar II, IV i VI. Većina stambenih jedinica u ova tri objekta je već prodata, a najveći interes za kupovinu, osim Bosanaca i Hercegovaca, pokazali su kupci iz Srbije, SAD-a, Kanade, Skandinavije i drugih evropskih zemalja.

“S ponosom možemo reći da su naši kupci odabrali pravo mjesto na život i odmor i da će njihov boravak u objektima SPK Centar, bez obzira da li se radi o stanarima, poslovnim ljudima ili onima koji će ovdje dolaziti samo na odmor, biti maksimalno udoban i kvalitetan”, poručili su iz Hercinvesta.

Trenutno je u toku druga faza izgradnje u kojoj se grade objekti I i III. U novim zgradama na raspolaganju će biti stanovi različitih kvadratura u rasponu od 29 do 173 m2 u objektu I, odnosno od 49 do 190 m2 u objektu III. Predviđena spratnost je G+P+3+PE, odnosno, G+P+4+PE, a planirana je izgradnja podzemne garaže, kao i nadzemnih parking mjesta. Poslovni prostori biće na raspolaganju u samom prizemlju svih objekata.

Prema riječima prodavca, prilikom projektovanja SPK Centra zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta, naročito kada je u pitanju zvučna i termo izolacija. Za oblaganje zidova u kuhinjama i kupatilima koristi se porcelanska keramika I klase. Za izradu podova upotrebljava se hrastova parketna daska, dok su otvori u stanovima izrađeni od PVC bravarije, šestokomornih profila, zastakljeni 3-slojnim staklom sa Low-e premazom i roletnama na elektro pogon.   

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hlađenje – Multi- split sistem, tj. sistem sa jednom vanjskom i više unutrašnjih jedinica; te posjeduju sopstveni vodomjer i interfon sa video prikazom. Svi objekti raspolažu električnim liftovima i prilagođeni su za korištenje osobama sa invaliditetom.

Ono što SPK Centar daje poseban šarm i svakako privlači kupce su prekrasne panoramske terase kao i otvoreni bazeni koji se nalaze na krovu objekata II, III i IV.

U slučaju da ste zainteresovani za kupovinu stana ili poslovnog prostora u SPK Centru, možete ostvariti dodatni popust na predloženu cijenu  od 4% na ime uplate u periodu od 60 dana od dana dobijanja garđevinske dozvole.

Sve dodatne informacije kao i detaljan pregled objekata, njihov vanjski i unutrašnji izgled te potrebne kontakte možete pronaći ovdje.