NATJEČAJ ZA POSAO Livnoputevi traže radnike

Građevina
Ilustracija/Twenty20

Livnoputovi d.o.o. Livno raspisao je natječaj za prijem radnika na više radnih mjesta.

Javni oglas objavljen je na stranici Županijskog zavoda za zapošljavanje Livno. Za posao građevinskog radnika traže pet izvršitelja te rukovatelja građevinskim strojem, odnosno dva izvršitelja na poziciji rukovatelj rovokopača, te jedan izvršitelj na mjestu rukovatelja grejdera kao i za rukovatelja valjka.

Pored opće zdravstvene sposobnosti za posao građevinskog radnika poželjno je radno iskustvo i spremnost na rad na terenu izvan općine Livno.

Za posao rukovoditelja građevinskim strojem traži se minimalno jedna godina iskustva u rukovanju građevinskim strojem: rovokopač, grejder, odnosno valjak te spremnost za rad na terenu izvan općine Livno.

Uz prijavu sa kraćim životopisom kandidati trebaju dostaviti izvod iz matične knjige rođenih i potvrdu o radnom iskustvu.

Na oglasu su naveli kako za navedena radna mjesta radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme.

Oglas ostaje otvoren do 20. veljače, a prijave sa traženim dokumentima dostaviti na adresu LIVNOPUTOVI d.o.o., Gabrijela Jurkića 8a, 80101 LIVNO