ŽUPANIJSKA LIGA POD SVJETLIMA REFLEKTORA Krešimir Kordić i Denis Ćorić na gostovanju u Međugorju

Krešimir Kordić
Ilustracija/herecgovina.info

Županijska liga pod svjetlima reflektora? Da i to je moguće. U petak 25. rujna susret 4. gola Županijske nogometne lige HNŽ, u noćnom terminu od 18 sati, igrat će HNK Međugorje i NK Sport Talent iz Mostara.

Međugorje koje je ove sezone doživjelo promjene u upravljačkoj i igračkoj strukturi, dočekat će momčad koju će predvoditi legendarni napadač Zrinjskog Krešimir Kordić te trener Posušja Denis Ćorić, ali i drugi brojni iskusni igrači s premijerligaškim iskustvom. 

Međugorje su pak pojačali Ivan Sušić ,nekadašnji najbolji juniorski strijelac Premijer lige, koji je stigao iz Čapljine gdje je odigrao preko 50 utakmica Prve lige federacije, zatim Vlado Soldo iz Brotnja koji je bio najstandardniji igrač kluba s Bara posljednjih godina, ali i Matej Skoko, Ivan Šarac, Franko Gugić, Marko Odak te Danijel Prusina. Sigurno je kako se može očekivati jedna dobra utakmica za niželigaške prilike.

Nakon dva odigrana kola Sport Talent je na sedmom mjestu s tri osvojena boda, dok je Međugorje deveto s jednim bodom. 

Krešimir Kordić


"Da naš klub prednjači u organizaciji u ovom rangu bh. nogometa dokazuje i činjenica da će se naša utakmica protiv momčadi Sport Talent iz Mostara igrati u petak pod svijetlima reflektora. U državi u kojoj ni u prvom rangu, Premijer ligi, donedavno nije bilo reflektora na svakom stadionu, utakmica Županijske lige će se igrati pod reflektorima. Zato vas sve pozivamo da u što većem broju svjedočite ovom događaju, i podržite našu momčad pred novim izazovima", pozvali su navijače iz ovog kluba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.