FOTO/VIDEO  ZRINJSKI U 2. PRETKOLU EUROPSKE LIGE Proradio Bilbija, Ivančić pogodio u debiju

Stadion HŠK Zrinjski, FC Differdange 03
hercegovina.info

HŠK Zrinjski u 2. je pretkolu Europske lige. Plemiću su večeras na svom stadionu pod Bijelim Brijegom svladali momčad FC Differdange 03 iz Luksemburga rezultatom 3:0.

Žižović je na travnjak poslao sastav: Brkić, Tičinović, Jakovljević, Barbarić, Stojkić, Trebotić, Enin, Filipović, Bilbija, Todorović, Mašić.

Do 37. minute nismo gledali zanimljivu utakmicu. No, onda nakon jednog prolaska Todorovića po lijevoj strani lopta dolazi do Mašića koji je odlično šalje na desetak metara za Bilbiju, a ovaj rutinski pogađa za olakšanje pod Bijelim Brijegom.

Sadržaj se učitava...

Samo tri minute kasnije Zrinjski vodi 2:0. U 40. minuti susreta veliku grešku napravio je kapetan gostiju Franzoni. Želio je igrač Differdangea glavom vratiti loptu svom vrataru, no, ona je bila prekratka. Dodavanje je presjekao Filipović i sjajno lobom prebacio Strausa za povećanje vodstva.

Sadržaj se učitava...

U nastavku u 49. minuti jako dobra prilika za Zrinjski. Ubacio je Todorović, a glavom pucao Barbarić, no, brani Straus.

U 65. minuti Žižović radi promjenu. Iz igre izlazi Mašić, a svoj debi za Zrinjski upisuje Josip Ivančić.

U tim trenutcima nismo vidjeli neke izglednije prigode. U 75. minuti nova promjena. Iz igre izlazi strijelac Filipović, a ulazi mladi Bašić.

Upravo je dvojac s klube kreirao treći pogodak za Plemiće. U 8. minuti Bašić je sjajno ubacio iz kornera, a Ivančić još ljepše glavom matirao Strausa. Sjajan debi novog pojačanja Zrinjskog.

U 82. minuti Govedarica ulazi umjesto Todorovića.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski zasluženo ide u 2. pretkolo Europske lige.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.