ŽIŽOVIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Ovo je prešlo svaku granicu i za svaku je osudu

Mladen Žižović
Hercegovina.info

Nogometaši HŠK Zrinjski jučer su odradili testove na koronavirus te čekaju rezultate istih kako bi mogli krenuti u puni trenažni proces. Trener Plemića Mladen Žižović za hercegovina.info kaže kako je velika želja svih u klubu da se prvenstvo nastavi.

"Odrađeni su testovi i rezultati bi trebali biti sutra. Nakon toga se nadam da ćemo krenuti ozbiljnijim treninzima. Što se tiče nastavka prvenstva, čekamo odluku i spremamo se za nastavak", kaže nam Žižović.

Krajnji rok za nastavak prvenstva je 7. lipanj.

"Mi smo svoj stav ponovili više puta. Želimo da se prvenstvo nastavi i da se stvari odluče na zelenom travnjaku u svim kategorijama. Mi smo u igri za oba trofeja, juniori su samo na bod zaostatka za Željezničarom. Želimo na sportski način pokušati završiti natjecanja. Kakve će odluke nadležnih institucija biti mi na to ne možemo utjecati."

Ukoliko se prvenstvo i nastavi, kako sve uklopiti s kvalifikacijama za Europu?

"Na nama je samo da se spremamo i sve spremni dočekamo. Drugi ljudi su zaduženi za organizaciju tog dijela. Činjenica je da će imati pune ruke posla da sve to organiziraju i poslože. Moramo pričekati odluke, pa se i mi možemo odrediti prema tome."

Ne možemo ne spomenuti napad na Slavka Petrovića trenera Radnika, kluba u kojem ste proveli dugo vremena. 

"Mislim da su sportski radnici, koji afirmiraju mlade ljude da se bave sportom, jedini svijetli primjer u ovoj državi. Svjedoci smo napada na kolegu Petrovića. Ovo je prešlo svaku granicu i za svaku je osudu. I ovim putem izražavam podršku kolegi a i svom bivšem treneru Slavku Petroviću, a mi smo se čuli još sinoć", kazao je Žižović za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.