VIDEO  VELIKI TRANSFER Josip Suton odlazi u jednu od najjačih liga svijeta

Josip Suton
Guliver/Getty Images/Tom Dulat

Dugogodišnji kapetan futsal reprezentacije Hrvatske, igrač HMNK Vrgorac, Mostarac Josip Suton ostvario je transfer karijere. Suton odlazi u Italiju gdje će narednu sezonu nositi dres Meta Catanie, jedne od najboljih momčadi tamošnjeg prvenstva.

"Sretan sam i zadovoljan zbog transfera u jednu od najjačih liga svijeta. Ovu ponudu jednostavno nisam mogao odbiti. Nadam se da će vrijeme prilagodbe biti što kraće i da ću pomoći svojoj novoj momčadi u ostvarenju ciljeva", rekao je Josip Suton za hercegovina.info.

Zašto su se Talijani inzistirali upravo na dovođenju Josipa Sutona, može se vidjeti i u videozapisu postavljenom na YouTube, u kojem je kompilacija njegovih majstorija.

Sadržaj se učitava...

Uz dres Vrgorca, dugo godina Suton je nosio i onaj FC Splita u kojem je bio kapetan, ali i onaj Zrinjskog. Upravo su ga navijači i simpatizeri Zrinjskog u anketi izabrali za najboljeg igrača Mostara u posljednjih 20 godina..

"Taj izbor mi je draži od svih titula i naslova, iz razloga što je tu glasove davala mostarska raja i ljubitelji futsala. Lako je osvojiti naslov prvaka ili neki turnir. Kada te Mostar prizna onda si pobjednik", uz smijeh je zaključio Suton.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.