U Sloveniji je svaki dan sve veći broj zaraženih od koronavirusa

Jasmin Mešanović
Facebook

Navijači i novinari izabrali su Jasmina Mešanovića u idealnu momčad Zrinjskog od 2010. do 2020. godine. Mešanović je ovo priznanje sjajnim igrama u dresu Plemića, ali i odnosom prema klubu i navijačima. 

"Jako sam zahvalan navijačima Zrinjskog i novinarima na priznanju koje mi puno znači. Kada dobijete ovo priznanje znate da ste radili dobro i da su svi prepoznali kako sam davao svoj maksimum na svakoj utakmici u dresu sa lentom", kazao je Jasmin Mešanović za hercegovina.info i dodao: 

“Dvije godine i i dva naslova sa Zrinjskim to je nešto što će ostati upisano čitav život. Bilo je dosta tekmi koje bi mogao navesti, ali posebna tekma koja mi je ostala u sjecanju je pobjeda u Širokom Brijegu 4:3 i mislim da i danas svi pričaju o toj pobjedi". 

Nažalost, sada je glavna i neizbježna tema svakog razgovara koronavirus koji je pogodio cijeli svijet. 

"U Sloveniji je jako kritična situacija i broj zaraženih je iz dana u dan sve veći. Mjere koje su uvedene mislim da su dobre, zabranjeno je grupiranje na svim javnim mjestima. Naravno da pratim događanja u Bosni i Hercegovini, to je moja država i uvijek me zanima stanje u njoj. Moji najbliži se nose sa ovim tako što se pridržavaju uputa koje dobivaju", istaknuo je Mešanović. 

Kao i u gotovo cijelom svijetu i prvenstvo Slovenije je prekinuto nakon 25 kola, a Maribor se nalazi na četvrtom mjestu.  

"Smatram da je to dobro za sve da se ne igra dok epidemija traje. Spominje se da bi se prvenstvo moglo nastaviti 2. ili 9. svibnja i da bi završilo 30. lipnja", rekao je Mešanović i poslao poruku ohrabrujuću poruku za sve koji se bore sa koronavirusom: 

"Poruka svima da izdržimo ovo, da se strpimo malo i da se što prije vratimo kako mi na nogometne terene tako i svi stanovnici svojim poslovima".