TOMISLAV ČUIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO U Tomislavgradu su prezadovoljni i ponosni

Mario Čuić, Tomsilav Čuić, Igor Tudor, Hajduk
Ilustracija

Igor Tudor trener Hajduka u četvrtak je uoči utakmice s Istrom 1961 sve iznenadio postavivši u početnu postavu mladog 19-godišnjeg Marija Čuića.

Čuić se Tudoru odužio solidnom predstavom na terenu. Veliko povjerenje u ovog mladića ima i Joe Šimunić izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske.

Mario Čuić inače je iz Tomislavgrada i sin je dobro poznatog bivšeg suca BHT premijer lige Tomislava Čuića.

"Za njegov debi i prvu utakmicu uistinu super, no, znam da on može još bolje i više. Sve u svemu ja sam zadovoljan a vidim da je i Igor Tudor jako zadovoljan. Čuli smo se kratko porukama i Mario je također prezadovoljan, kaže Tomislav Čuić za hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Jeste li bili iznenađeni što kreće od prve minute?

"Iskreno nisam ga očekivao od prve minute. Imao sam informacije od trenera iz omladinskog pogona da je Mario dosta perspektivan i da Tudor ozbiljno računa s njim. Moglo se očekivati, prije ili kasnije, ali evo već se dogodilo. Trebao je ući u igru i protiv Intera ali nije baš Hajduku rezultat išao na ruku pa možda Tudor još nije želio riskirati."

Joe Šimunić ima velio povjerenje u njega?

"Da izbornik Šimunić i njegov pomoćnik Mate Bilić imaju dobro mišljenje o njemu. Igrama im se nametnuo."

Što kažu u Tomislavgradu?

"Oni su prezadovoljni i ponosni. On je ipak iz omladinskog pogona Tomislava otišao u Hajduk. Svima je drago zbog njega."

U Tomislavgradu očito imaju odlične gene za nogomet?

"Tako je. Mario Pašalić, Mate Bilić, Karlo Letica, Tomislav Stanić, Krstanović, sve su to igrači koji potječu ili imaju korijene iz Tomislavgrada."

Tomislav Čuić ima još jednog sina koji je veliki potencijal.

"Mlađi sin Filip je 2003 godište. On je također u akademiji Hajduka "Luka Kaliterna", koju vodi naš legendarni Boro Primorac. To je jedan jednostavan čovjek ponizan i normalan i drago mi je što je baš on voditelj omladinske škole", rekao je za hercegovina.info Tomislav Čuić.

Kažimo i to kako je zanimljivo da Mario nema zastupnika ni menadžera, poput primjerice Vedrana Ćorluke sam se brine o svoj karijeri. No, sigurno je kako će s vremenom i interes nogometnih menadžerskih agencija stići ukoliko nastavi s dobrim igrama u Hajduku.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.