STOJKIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bilo je nekih raspitivanja, ali za mene ovdje postoji samo jedan klub

HŠK Zrinjski, Pero Stojkić
HŠK Zrinjski

Kapetan HŠK Zrinjski Pero Stojkić, produžio je ugovor s Plemićima za još godinu dana, točnije do 31. svibnja 2021. godine. Nakon što je to uradio vratar Antonio Soldo, isto je danas učinio i Stojkić, koji za hercegovina.info kaže kako se s klubom brzo dogovorio.

"Sve smo se jako brzo dogovorili. Ugovor je produžen na godinu dana. Iskreno tako sam i ja želio, jer ipak su tu već i godine u pitanju. Mogu reći kako sam jako zadovoljan produženjem ugovora", kaže kapetan Zrinjskog za hercegovina.info.

Sadržaj se učitava...

Je li možda bilo ponuda i upita od strane drugih klubova?

"Ne mogu reći da je bilo ponuda, ali nekih raspitivanja jeste. No, u BiH za mene postoji samo jedan klub, a to je HŠK Zrinjski. Možda da je bila neka konkretnija ponuda iz inozemstva možda bi se i razmislilo, no ovdje u obzir dolazi samo Zrinjski."

O prestanku karijere Stojkić još ne razmišlja.

"Vidjet ćemo kako će tijelo slušati ovu sezonu, sve zavisi od toga. Ako se i nakon naredne sezone budem dobro osjećao i ako obje strane budu zadovoljne, ponovno se ugovor može produžiti."

U Zrinjskom je trenutno jako prometno. Brojni su odlasci, ali i dolasci. Kakav Zrinjski možemo očekivati?

"Igrači koji su došli sigurno su kvalitetni, ali moram reći da su jako kvalitetni i ovi koji su nas napustili. Sve će se najbolje vidjeti kroz pripreme. Najvažnije je da svi prođemo bez ozljeda, a ostalo će doći na svoje."

Dvije godine za redom titula odlazi na Koševo. Može li se ona dogodine vratiti u Mostar?

"Iskreno mislim da može. Imamo dobru momčad. Mi ćemo dati sve od sebe da to tako i bude. Mislim da Zrinjski zaslužuje da titula ponovno dođe u Mostar, rekao je u razgovoru za hercegovina.info Pero Stojkić.

Kapetan Plemića za Zrinjski je u jedanaest sezona, upisao rekordnih 239 službenih nastupa i osvojio pet naslova prvaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.