SRBIJA Ubio se 38-godišnji nogometaš

Miljan Mrdaković

Nekadašnji nogometni reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubojstvo u stanu u Beogradu. Mrdaković se ubio iz pištolja u iznajmljenom stanu u središtu Beograda, gdje je živio sa djevojkom.

Mrdaković je, prenosi list 'Kurir', sjeo na krevet, rekao da 'ne može više' i uzeo pištolj. Njegova djevojka je pobjegla iz stana i zvala policiju. Policija je u stanu zatekla tijelo poznatog nogometaša sa prostrijelnom ranom na glavi, navodi Telegraf.

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Poslije prvih koraka u 'Radničkom', proveo je tri godine u mlađim kategorijama 'Partizana', odakle je prešao u 'Anderlecht'.

Tijekom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK 'Beograd', gdje je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član 'Genta', 'Salzburga', 'Metalista' iz Harkova, 'Guimaraesa', 'Maccabija' iz Tel Aviva, 'Šandonga', 'Apolona', 'Etnikosa', AEK-a, 'Enosisa', 'Levadiakosa', 'Vojvodine' i 'Rada'.

Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2008. godine.